2777
2789
عنوان

قشنگ ترین حرکتی که شوهرتون زد

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه.... هنوز بگم...... و خیانت کارم هست یا نه؟!

بیخیال یه کاری کن خب.. یکبار به دنیا میای قرار نیست فقط زجر بکشی

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
متاسفانه.... هنوز بگم...... و خیانت کارم هست یا نه؟!

نمی دونم حتما یک دلیل داری تحمل می کنی یا جواب نمی دی.

ببخشید من بودم جرش می دادم. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
نمی دونم حتما یک دلیل داری تحمل می کنی یا جواب نمی دی.ببخشید من بودم جرش می دادم.

ج دادن برای وقتی هست که حامی داشته باشی. نه.... ننه بابایی که طرفدار اینن.... بگی خیانت میکنه میگن خب تو بدی... بگی پول نداره.... میگن خب پول میخای چیکار کنی خرج نکن... بگی معتاده... میگن تقصیر تو هست معتاد شده... میگی بی احترامی میکنه... میگن خب بکنه.. تو حرف نزن..... یکبار همین طور شوهرم با مادرم صحبت میکرده که فلانی ناراحته و فلان مادرم درجواب گفته این مثل مادر بزرگش بده.... تو خودت رو ناراحت نکن 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
اگر واقعا از بی توجهی همسرتون نسبت به مادرش ذوق می کنید باید بگم کسی که نسبت به مادرش این کار رو بکن ...

من فراواااان مرد دیدم نسبت به مادرشون بی ت‌وجه و‌هستن و همه اولویتشون همسرشون هست

ازاون طرفم مردایی دیدم شدیدا به مادر احترام میذارن ولی زنشون خون به جیگر میکنن

پس اینا ربطی بهم نداره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اگر واقعا از بی توجهی همسرتون نسبت به مادرش ذوق می کنید باید بگم کسی که نسبت به مادرش این کار رو بکن ...

خودش باعث شده از چشم پسرش بیفته 

با دسیسه فتنه دعا گرفتن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

2790
2778
2791
2779
2792