2777
2789
عنوان

هدفتون توی زندگی چیه لطفا جواب بدین♡

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 35 پست
با توجه به اینکه دهه هشتادی هستی برای اینکه از این بلا تکلیفی بیرون بیای شدیدا و عمیقا دوره ی بی نها ...

تقریب‌ا ۲ الی ۳ سال پیشتر برنامشو نصب کردم واقعیتش یکی از فیلمشو دیدم‌ و دیگه ولش کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله قبول میشی عزیزم

فقط و فقط هدفم رسیدن به شغلی که دوسش دارم همون شغل

واسش تلاشم میکنم

و از خدا میخوام زودتر گرفتاریم رو برطرف کنه دعامو اجابت کنه ک برم با خیال راحت درس بخونم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

تقریب‌ا ۲ الی ۳ سال پیشتر برنامشو نصب کردم واقعیتش یکی از فیلمشو دیدم‌ و دیگه ولش کردم

منم حدودا ۴ سال پیش نصب کردم ولی هنوز دوره هاشو شرکت می کنم کلی از کتاباشونو خریدم و خوندم و می خونم و از طریق بینهایت هم با شاتوت آشنا شدم هر دوشون فوق العااادس... 

خب خوبه که شما میدونید که توی چی استعداد دارین میتونید بین همینا یکی رو انتخاب کنید و توش موفق بشید

همین انتخاب کردن برام شده مسئله ی لاینحل🥹😭

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

هدفم پولههههه پوللللل

ولی بی شوخی منم همسن توام 

هدف اینه که جوری که دوست دارم زندگی کنم هرچی اون لحظه دوست دارم انجام بدم

هدفم اینه زندگی کنم:)

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم