2777
2789
عنوان

کی ترک گناه میخواد انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 18 پست
چجوری

همین امروز پاشو شروع کن 

اوایل سعی کن حتی به زور هم شده تا صدای اذان شنیدی با خودت بگی خدا میخواد برم باهاش درد ودل کنم و پاشی سریع وضو بگیری و نمازتو بخونی 

بعد یه مدتم ک دیگ عادی مبشع برات

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

واای من خیلی اسراف می کنم

من همسرم بدجوری ولخرجه خب تو همه چی اینو میگم پای خساست نزاری اصلا ولی پای اسراف خصوصا مواد غذایی یا آب میاد وسط واسش قابل پذیرش نیست یعنی میگه غذا کمتر درست کنیم کامل سیر نشیم بهتره تا اضافه اش بریزیم دور یا شیر آب باز باشه میگه همین یه لیوان آب میتونه جون یه بچه تشنه رو تو کویر یا آفریقا نجات بده مثلا بریم بیرون شده یه اسلایس پیتزا اضافه بیاد پک میکنه اگه دست خورده نباشه میده بچه های کار خیلی روی اسراف حساسیت داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا باید سبک زندگی رو عوض کرد مثلا غیبت تو محافلش نباید بود حسادت نباید ورزید اسراف باید به انداز ...

من غیبت رو نمیتونستم حذف کنم 

ولی الان بخاطر ترک گناهم شده میگم بیخیال نگم چون با بچه ها باهمیم اگ بخوام عمدا بزنم زیرش خیلی حس بدی میگیرم 

کلا هر کار گروهی موفق تره

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

من غیبت رو نمیتونستم حذف کنم ولی الان بخاطر ترک گناهم شده میگم بیخیال نگم چون با بچه ها باهمیم اگ بخ ...

یه سری گناها هست اینقدر بزرگه مثل غیبت مثل دروغ اینا رو مردم نمیبینند یه سری ظواهر حالا اونا هم واجبه ها میبینند متوجه نیستند این اصلا سبک زندگی اسلامی نیست