2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

میشه یکم بیشتر از این سایت توضیح بدی لطفا

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

ببینید سایت یار کتاب مسابقه کتاب خوانی برگذار میکنه گاهی موقع حتی جایزه هم میدنشما میتونید فایل کتابو دانلود کنید و وقتی سوالات رو شروع کردین برین داخل کتاب جستجو کنید اگر حد نصاب رو کسب کنید بهتون رتبه و گواهینامه و لوح سپاس میدن که مدارک امتیاز آور برای مصاحبه محسوب میشن

🧑💻

سایت هلال احمر هم است منتها دیر گواهینامه میده من 31 آزمون دادم تقریبا دیروز گواهینامم صادر شد اون 30تا سوال داره که اگه 15تا درست باشن گواهینامه میده

🧑💻

سایت هلال احمر هم است منتها دیر گواهینامه میده من 31 آزمون دادم تقریبا دیروز گواهینامم صادر شد اون 3 ...

منم شرکت کردم اما متاسفانه گواهینامه بهم نداد

امتیاز رو هم کسب کردم اما خب گواهینامه نداد، شما میدونید چجوری گواهینامه رو بگیرم؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

ببینید سایت یار کتاب مسابقه کتاب خوانی برگذار میکنه گاهی موقع حتی جایزه هم میدنشما میتونید فایل کتاب ...

بله متشکرم ازتون🙏🌱

منم شرکت کردم اما متاسفانه گواهینامه بهم ندادامتیاز رو هم کسب کردم اما خب گواهینامه نداد، شما میدونی ...

هلال احمر گواینامه رو یکم دیره میده برای من که حدود یک هفته بعد داد

هلال احمر گواینامه رو یکم دیره میده برای من که حدود یک هفته بعد داد

میشه بگی چجوری گرفتیش؟