2777
2789
عنوان

ناظم مدرسه

113 بازدید | 15 پست

وای چقدر اخه عقده ای بودن امزوز یاد ی خاطره افتادم که مامانمو اوردن جلو در کلاس بخاطر یچیز الکی انقدر تحقیرش کردن گریش گرفت وای چقدر جلو همکلاسی هام کوچیک شدم خودمم رفتم دستشویی کلی گریه کردم تازه من نمراتم خیلی خوب بود سر ی شیطنت مسخره وای کارما بزنه تو کمرشون عصابم خورد شد 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کرده بودی؟

هیچی مثلا چندین بار با دوستام شوخی کرده بودیم مامان من چون روز کارنامه نیومد ی روز دیگه اومد کلی چرت و پرت بهش گفته بودن اصلا من اونمپقع مریض شده بودم همش دکتر بودم کاری از دستم بر نمیومد

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
ناظم مدرسه ما یه آدم کاملا عقده ای بود همه رو تحقیر میکرد بعد از اونور پسر خودش معتاد بود😐

برای ماهم همینطور خودشون زندگی خوبی نداشتن اصلا مشکل روحی روانی داشتن 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

معلما عقده ایین ولی نمیگید خودتون چکار کردین 

هیچکس با دانش اموز درسخون مودب کاری نداره 

درست هم توضیح ندادی که چکار کردی مبهم توضیح دادی 

امکان نداره مدرسه اشک کسی رو دربیاره 

یه مشت چاخان ذهنی 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
معلما عقده ایین ولی نمیگید خودتون چکار کردین هیچکس با دانش اموز درسخون مودب کاری نداره درست هم توضیح ...

تو از همون عقده ایا هستی حتما 🤣🤣انقدر عوضی بودن که شکایت شد ازشون کاسه کوزشونو جمع کردن پدرشون در اومد همه مثل شما دروغ نمیگن که عزیز دلم حتی تو پیامتم عقده است یذره ادم باش 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
نبابا غیر دولتی بودم اونم از اون کله گنده های مسخره خداروشکرررر تموم شد

من هیچ کس جرعت نمی کرد هیچی بهم بگه با بچه ها خوب بودم  ولی با معلما و مدیر و اینا خیلی خشک رفتار می کردم 

من هیچ کس جرعت نمی کرد هیچی بهم بگه با بچه ها خوب بودم ولی با معلما و مدیر و اینا خیلی خشک رفتار می ...

منم مشکلم این بود پدرمادرم خیلی ساده و اروم بودن یکی از بچه هارو یبار دعوا کردن همچین پدرش مدرسرو گذاشت رو سرش چنان دعوایی شد کسی دیگه جرعت نداشت سمت اون بچه بره اخرشم اخراج کردن ناظم رو😂

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻