2777
2789
ازمون خیلی سخت بود؟شما ورودی چندم رفتین؟

گلم من ورودی ششم به هفتم قبول شدم 

الان میرم دهم   از سختی نهم به دهم خبر ندارم  

الهی که آزمون براتون آسون باشه و فردا این موقع از ته دل بخندین 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم🍓

عزیزمی🥰

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

سمپاد بودم

طبیعیه که فشارش زیاده کمی

ولی من راضیم اگه سمپاد نبود عمرا خوب درس میخوندم

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

چون فقططططط باید درس بخونی و تفریح نداری

کی گفته اینو

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خیلی از بچه ها افسرده نمبشن این الکیه که هرکس رفت نمونه تیزهوشان افسرده شد چرا محضه

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اصلا هم اینجوری که میگن نیست افسردگی درکار نیست فقط اینجور مدارس جایی هست که باید تمام تلاشت رو بکنی ینی خودت علاقه داشته باشی به درس نه اینکه مدام پدرومادر پیگیر باشن که خوندی تموم شد درسات.

واصلا هم در سطح کتاب درس نمیدن خیلی بیشتر ودقیقتر اموزش میدن عوضش زمان کنکور خیلی راحت میتونن بچه ها قبول بشن چون تو مدرسه خیلی خوب کار کردن ولی سطح ازمون در حد بچه های متوسط هست.