2777
2789
عنوان

من واقعا برام سواله

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 34 پست
منم پسر دوست دارم خیلی...البته نه بخاطر این طرز تفکر من عاشق دختر هم هستم اما نمیدونم وقتی پسر بچه ه ...

من حالا شمارو نمیگم ناراحت بشی ولی کاش خدا به اونایی که پسر دوست دارن فقط پسر بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من همچین چیزایی میشنوم دلم خنک میشهبنظرم حقشونه

آخه اگر میفهمیدن اشتباه کردن خوب بود

مشکلشون اینه که نمیفهمن ...

تا آخرین لحظه خم اشتباهشون را نفهمیدن و از دنیا رفتن ...

تا عمر دارم یادم نمیره

وقتی ۱۳ سالم بود با داداش ۱۷ سالم خونه‌ی مادربزرگ پدریم بحث‌مون شد صاف بگم گفت الهی بمیری پسرمو اذیت میکنی

متنفرم از این شمبول‌پرستا

اینکه یکی پسر نداشته باشه میگن آخی گناه داره انگار پسر قراره تخت پادشاهی و حکومت‌شون رو نگه داره

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

قدیما بخاطر کشاورزی و دامپروری نیروی پسر بیشتر بدرد میخورد واسه همین اکثرا پسر دوس داشتن 

مامان بزرگ منم همینطور بود آخرشم مامان خودم میبردش دکتر و دوا و درمان ولی اصلا براش مهم نبود که چقدر پسرهاش مهمن 

ولی خدا بیامرز عمه ام ،  دو تا پسر و سه تا دختر ،  پسرهاش مثل پروانه دورش میچرخیدن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
تا عمر دارم یادم نمیرهوقتی ۱۳ سالم بود با داداش ۱۷ سالم خونه‌ی مادربزرگ پدریم بحث‌مون شد صاف بگم گفت ...

وای مامان منم همینه هرچی فحش مردن به من میده به پسرش دلش نمیاد

ایشالا یه عروس گیرش بیاد با پسرش خون به دلش کنن خیلی عذابم داده 

میخوان تاج و تخت و امپراطوری شون بدون وارث نمونه😁😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
قدیما بخاطر کشاورزی و دامپروری نیروی پسر بیشتر بدرد میخورد واسه همین اکثرا پسر دوس داشتن مامان بزرگ ...

الان که دیگه دامپروری نیست

اصلا باشه هم بنظرت عروس میزاره پسر کاری کنه

بعدشم دخترم به اندازه پسر کمک میکنه دیگه

وای مامان منم همینه هرچی فحش مردن به من میده به پسرش دلش نمیادایشالا یه عروس گیرش بیاد با پسرش خون ب ...

این مادربزرگم بود اینو میگفت

و گرنه پدر و مادر من بارها و بارها پیش خودم یا پشتم گفتن یه تار موی دخترمونو به صدتا پسر نمیدیم

ولی بازم حقیقته دوس دارن پسر داشته باشن که اسم و فامیل‌شون رو نگه دارن

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

این مادربزرگم بود اینو میگفتو گرنه پدر و مادر من بارها و بارها پیش خودم یا پشتم گفتن یه تار موی دختر ...

آخه فامیلی رو هم میشه عوض کرد

بعدشم اگرم نگه داره فامیلی پدرو نگه میداره 

2790
2778
2791
2779
2792