2777
2789
عنوان

آرزومه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 53 پست
سرتر ن دوست ندارم زورشو ب رخم بکشه دوست دارم من بگم قویمممم کمکش کنم چیزارو براش بلند کنم

وا😑😂خب تو شوهر اونی در واقع. 

کلا دوس داری پشتیبان باشی ولی این وظیفه مرده 

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤

اکثرا مرد باید مواظبت کنه هعی بخواهی مواظبت کنی و سرتر باشی خسته میشی همه چی دو طرفه

سرتر چیه، من خیلی رمانتیک ام از خداشم باشه ک منو تو زندگیش داره.. یعنی شب روز محبت میکنم، من مواظبت میکنم، اتفاقا زنه ک مسئولیت رو دوششه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا😑😂خب تو شوهر اونی در واقع. کلا دوس داری پشتیبان باشی ولی این وظیفه مرده

نیستش کجا نوشته، اتفاقا مرد نیاز داره میاد سمت زن پس به زن تکیه میکنه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

نیستش کجا نوشته، اتفاقا مرد نیاز داره میاد سمت زن پس به زن تکیه میکنه

فکر کنم تو دنیای موازی زندگی میکنی😑اوکی بای

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤

سرتر ن دوست ندارم زورشو ب رخم بکشه دوست دارم من بگم قویمممم کمکش کنم چیزارو براش بلند کنم

نوجوانی؟

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

فکر کنم تو دنیای موازی زندگی میکنی😑اوکی بای

سلیقه ها متفاوته

اولین اشتباهت اینه مرد اگه خودش رو در قبالت ضعیف بدونه از رابطت دوام نمیاره 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
به مرد باید کمی احساس قدرت بدی

دوست ندارم ضعیف دیده بشم زنم خیلی قدرت داره، اصلا زن نباشه تو زندگی  ، زندگی بیروحه