2789
سلام گلم فزوعی دهتا کاربری بیشتر داره به همه شون دروغ میگه و رویاپردازی میکنه زنبامرام کیکیخی دخترزی ...

خاک تو سرششششششششششششش 

ما یه نسل غمگین با صورتای شادیم ... :))) ❣ خوشبختیه ما هم رفته پی ولگردی ... :/// ❣

هانی الان پیامتو دیدم 

همین ک بهت فشار اوردم مجبور شدی زیر تاپیک خودت جوابمو بدی بعد از ترس تاپیکتو قفل کنی برام بسه 

اولا اون برای پارسال بود تازه عمل کرده بودم ورم داشت الان خداروشکر همه دنبال دکتر منن در ثانی پولشو دارم انجام میدم حداقل مثل تو انقدری بدبخت و خودشیفته نیستم ک برای تحقیر ادما زیباییمو به رخ بقیه بکشم 

از طرفی هم احساس خوشبختی میکردی انقد از عقده و کینه نبودی 

تو اگر یکی رو تو زندگیت داری ک بابتش خوشحالی من خانوادم همسرم و دوستامو دارم ک بابت همشون احساس خوشبختی میکنم 

حالا برو پی کارت

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هانی الان پیامتو دیدم همین ک بهت فشار اوردم مجبور شدی زیر تاپیک خودت جوابمو بدی بعد از ترس تاپیکتو ق ...

اگه زیبا بودی که نیاز به عمل نداشتی فرق منو تو توی این زیبای من ذاتی اما تو با عمل سعی می کنی چهرت قابل قبول باش اما بازم عمل جواب نمیده روت فک کن میمون زو ارایش کنی زیبا میشه ایا؟ نه چون زشت حکایت تو کسی که تو زندگی من دنیا و همه چیزشو به پای من ریخت حسرتش تو داری امثال تو

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم