2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 30 پست
دورت بگردم من 🥲🥲 ینی چی اگهههمن منتظرممممممم بیای بهم خبر بدی شدد😍

خدااانکنه خواهرر🥺❤️والا اخه چی بگم انق قلبم نای تپیدن نداره که نگو تو بدترین شرایطم به دعاتون نیازمندم🙂❤️انشالله همینی بشه که میگییی🥲

...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدااانکنه خواهرر🥺❤️والا اخه چی بگم انق قلبم نای تپیدن نداره که نگو تو بدترین شرایطم به دعاتون نیازم ...

ان شالله که میشه قربونت برم

فقط توکل به خدا کن و بسپر بهش

اون معجزه میکنه برات

خیلی دعات میکنم خیلی

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

تاپیکتو ذخیره کردم یادم بمونه حالا که میگی چشم🥲❤️

چشات پرنور عزیزدلم😍😍

ان شالله که میشه قربونت برمفقط توکل به خدا کن و بسپر بهشاون معجزه میکنه براتخیلی دعات میکنم خیلی

به همه التماس کردم و سپردم فلن کسی در خونشو به روم باز نکرده🙂 خدا،امام حسین،حضرت ابلفضل،مادرش ام البنین🙂

...🖤

به همه التماس کردم و سپردم فلن کسی در خونشو به روم باز نکرده🙂 خدا،امام حسین،حضرت ابلفضل،مادرش ام ال ...

من نذر میکنم برات

و دعات میکنم

معمولا برای بقیه میگیره😄😄

ولی مطمئنم اگه به صلاحن باشه میای و بهم حبر میدی

من نذر میکنم براتو دعات میکنممعمولا برای بقیه میگیره😄😄ولی مطمئنم اگه به صلاحن باشه میای و بهم حبر ...

وای تو چق مهربونیییی اجییی🥺❤️دورت بگردمممم خیر ببینی🙂❤️

وای بخدا میگم کاش اگه صلاحم نیس رابطه تموم میشد اگه هس خب به یجایی پیش بره خسته شد

ده شبه از اول محرم تقریبا میشه گف. تا خود صبح بیدارم و حالم بده

...🖤

وای تو چق مهربونیییی اجییی🥺❤️دورت بگردمممم خیر ببینی🙂❤️وای بخدا میگم کاش اگه صلاحم نیس رابطه تموم ...

قربون قلبت من برم

دقیقا درکت میکنمم بخدا🥲🥲 ببین فقط الان از رابطه ای که توشی لذت ببر...

اگه رسیدی خیلی خوبه و اگه نرسیدی بهت قول میدم بعد از مدتی همه چی طبق روال عادی پیش میره و ادمی و میشناسی که واست خیلی بهتره

فقط باید خیلی به خدا توکل کنی و باورش داشته باشی

ولی من امید دارم که میرسی بهش😍

قربون قلبت من برمدقیقا درکت میکنمم بخدا🥲🥲 ببین فقط الان از رابطه ای که توشی لذت ببر...اگه رسیدی خی ...

خدانکنههه خواهر بله درست میگی همه حرفاتو قبول دارم چشم🥺❤️مرسی بخاطر دعای قشنگت🥺❤️

...🖤

خدانکنههه خواهر بله درست میگی همه حرفاتو قبول دارم چشم🥺❤️مرسی بخاطر دعای قشنگت🥺❤️

قربونت برم عزیزدلم🥹💕💕