2777
2789
عنوان

مستاجرا بیایین راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ع چطور

😁چطور نداره.  بهتره یه کرایه خیلی کمی یه صاحبخونه بدن که اشکال شرعی نداشته باشه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سلام عزیزم بنظرم پولاتونو زیاد دست صاحب خونه ندید چون ارزشش کم میشه میتونی پولاتو جمع کنی واسه خرید ...

زمین داریم گلم نمیشه ساخت یه شنارژ معمولی صد و خوردیه

وام ازدواج گرفتیم وگرنه کلا هیچی نداشتیم حتی برای رهن

بستگی به وضعیت شغلی شما داره مثلا همسر من با اون پول کار کنه براش بیشتر میصرفه حتی خونه بتونه هم نمیخره چون براش نمیصرفه بنابراین با اجاره دادن راحت تریم رهن کامل نمیصرفه برامون 

وقتی طرف خودش میگه رهن میدم چ اشکالی داره تازه با ۱۵۰تومن الان میتونه چندین گرم طلا بخره ولی سال بعد ...

من نمیگم نده.  میگم مثلا 150 رهن میده ماهی مثلا دویست تومن کرایه بدین. اینجوری ایرادی نداره.  بازم دقیقش رو از مرجعت بپرس

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اکه پول رهن دارین حتما رهن کنینولی الان تمام رهن واقعا پول آدم نمیرسهحداقل اجاره کم بدین

رهن کامل سمت ما خونه ۸۵متری نوساز۱۵۰میلیونه ولی اجاره پنجاه شصت پول پیش ماهی ده تومن اجاره

رهن ۱۵۰تومناجاره پنجاه پول پیش ماهی ۱۰۱۲اجاره

رهن کامل بهتره خب

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

زمین داریم گلم نمیشه ساخت یه شنارژ معمولی صد و خوردیهوام ازدواج گرفتیم وگرنه کلا هیچی نداشتیم حتی بر ...

خب باز هم خداروشکر که زمین دارین نگرانش نباش آروم آروم ساخته میشه

تو الان عقد هستی بیشتر به فکر عاشقانه و تفریح باش 

به این چیزا فکر نکن و گر نه زود پیر و عصبی میشی

مردها خودشون کار میکنن خونه میسازن

رهن کامل سمت ما خونه ۸۵متری نوساز۱۵۰میلیونه ولی اجاره پنجاه شصت پول پیش ماهی ده تومن اجاره

چه خووووب قیمتا

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خب باز هم خداروشکر که زمین دارین نگرانش نباش آروم آروم ساخته میشهتو الان عقد هستی بیشتر به فکر عاشقا ...

عزیزم مشکل شوهرم مشکل منم هست واسه ساخت خونه با حقوق کم نمیشه ک عروسیمم عقب میفته هرچی طولش بدیم