2777
2789

دوست دارم از تجربه هاتون بهم بگید 

ماه بعد وارد 18,0 میشم بسه دیگه تنبلی دوست دارم هنر یاد بگیرم و چیز های دیگ 

روابط اجتماعیم بشدت پایینه و اعتماد به نفس ندارم نمیتونم حرف بزنم 

کتاب و اینا هم بگید

دوست دارم خیلی رشد کنم 

راستی قد هم دیگ بلند نمیشه اصن؟حتی با ورزش کششی. بارفیکس ؟

درحال حاضر تنها هنرم مژه کار بودنم هست 

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب بخون(قانون جذب،کتابخانه نیمه شب،قانون گرگ)

یه زبان جدید یاد بگیر(عربی و انگلیسی و المانی پرکاربرده علاقه هم مهمه،از یوتیوب و اپارت و کلاس و دوره مجازی میتونی اموزش ببینی اگه نمیری کلاس زبان)

اشپزی(غذا و شیرینی های جدید و مجلسی)

مطالعه راجب کسب و کار ها(اونایی که شرایطش رو میتونی داشته باشی)

شنیون و رنگ مو یاد بگیر(بستگی به علاقت)

طراحی و دست خط و امضات هم اگه خوب نیست روش کار کن

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

کتاب بخون(قانون جذب،کتابخانه نیمه شب،قانون گرگ)یه زبان جدید یاد بگیر(عربی و انگلیسی و المانی پرکاربر ...

وای واییییی مرسییییی لیست مورد علااااقم و گفتی 😍😍😍😍😘🥹🥹

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

با افراد سمی زندگیت قطع رابطه کن

قندمصنوعی رو حذف با حذفش درد پریودت کاهش پیدامیکنه پوستت شفاف میشه و کمترجوش میزنی پف صورتت میخوابه

روزانه هشت لیوان برا شفاف شدن پوستت بخور

روتین پوستی مو داشته باش

کتاب زنان زیرک رو حتما بخون

پادکست و شکر گذاری و ژورنال نویسی و دمنوش درمانی رو شروع کن

(پادکست صلح درون جافکری بهترین خودت شو بینظیرن)

نه گفتن رو یادبگیر

اهدافت رو بنویس

خودم درحال یادگیری سیاه قلم‌میکاپ نازک دوزیم ایناهم بدنیستن که یاد بگیری

ورزش کردن رو جدی بگیر هم باعث میشه اعتمادبنفست بره بالا هم خشمت تخیله شه هم اندامت قشنگ شه

لیزر هم برو

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

قوز نکن

اروم شمرده صحبت کن

موقع صحبت کردن ب چشم ادما نگاه کن

مشکلات خانوادگیت رو ب دیگران نگو‌چون ممکنه صمیمی ترین دوستت ... ی روزی اون‌مشکلاتت رو بکوبه

ب صورتت یا با همه بگه

اگر بی ادبی رو طرز صحبت کردنت کارکن

چون هیچی باارزش تر از ادب نیست

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

وای واییییی مرسییییی لیست مورد علااااقم و گفتی 😍😍😍😍😘🥹🥹

خواهش میکنم

اینا هنری بود چون گفتی میخوای هنر جدید یاد بگیری

پس درس رو جدا و مهارت و هنرت هم جدا ولی باهم ادامه بده چون مهمن

اگه دانشگاهم نمیخوای بری بجاش هنری یاد بگیر که به اندازه دانشگاه رفتن مهم باشه

مثل برنامه نویسی

خیاطی(لباس شب و عروس پرکاربرده)

نگارگری

گرافیک و ادیتوری (میتونی باهاش کسب درامد داشته باشی لوگو و....)

رزین سازی و.....

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

با افراد سمی زندگیت قطع رابطه کنقندمصنوعی رو حذف با حذفش درد پریودت کاهش پیدامیکنه پوستت شفاف میشه و ...

مرسیییییی عزیزم 

خیلییی مچکرم که وقت گذاشتی کلی راهنماییم کردی 😘😘

خداروشکر قند و شکر استفاده نمیکنم 

اما روتین ندارم 

زندگیم پاچیدس 

کتاب زنان زیرک و دارم امامگه برای متاهل ها نیست .؟

بعد پادکست از کجا بیارم ؟لیتک کانال داری عزیزم ؟برام بفرستی 

قوز نکناروم شمرده صحبت کنموقع صحبت کردن ب چشم ادما نگاه کنمشکلات خانوادگیت رو ب دیگران نگو‌چون ممکنه ...

ممنونم عزیزم بسیار نکات کاربردی و عالیییی 

مرسیییی 😘😘😘😘

خواهش میکنماینا هنری بود چون گفتی میخوای هنر جدید یاد بگیریپس درس رو جدا و مهارت و هنرت هم جدا ولی ب ...

ممنونم عزیزم چشم 

دانشگاه می‌خوام برم اما آمادگی ندارم فک کنم 19 . 20 بتونم برم خیلی بد میشه دیر میشه ‍؟

خواهش میکنماینا هنری بود چون گفتی میخوای هنر جدید یاد بگیریپس درس رو جدا و مهارت و هنرت هم جدا ولی ب ...

فقط زبان و اینکه من کتاب خریدم 

خونه میشه با فیلم و اینا خوند ؟یا کلاس واجبه ؟

2790
2778
2791
2779
2792