2777
2789
عنوان

خدایا چرا💔

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینجوری نیست چون اون بهت التماس کرده بدنت مثل مواد مخدر حسابش می‌کنه وگرنه که فقط یه حس دروغه

براوووو👏👏👏👏

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

عزمزمه اگه واقعا دوسش داری از غرورت میگذری اگه نه نمیخوای به غرورت لطمه ای وارد بشه بهتره بیخیال بشی

آخه اون طوری نیست که خیلی عاشقش باشم

بیشتر الان دلم براش تنگ شده 

وای😭😭😭قبلا هم یه بار انفالو کرده بود ولی دوباره فالو کردیعنی میشه دوباره فالو کنه

همین الان هم فکر غرورتی دختر خوب

الان ناراحتی که یه آدم همیشه پیگیر رو از دست دادی

ببخش رک حرف میزنم ولی اون آدم روزای خیلی خیلی سختی رو سپری کرده

تروخدا اگه نمیخوایش اگه قراره دو روزه بعد دوباره تموم شه هیچ کاری نکن 

ایندفعه بری دیگه هیچی از اون نمیمونه

همین الان هم فکر غرورتی دختر خوبالان ناراحتی که یه آدم همیشه پیگیر رو از دست دادیببخش رک حرف میزنم و ...

راستش خیلی آدم خودخواهی هستم ۵ سال پیشم خیلی اذیتش کردم الانم عاشقش نیستم فقط دلم برای توجهش تنگ شده...نمی‌دونم چیکار کنم با این حس و حال لعنتیم

اگه حست اعتیاده فقط یه مدت بزاربگذره زمان حل میکنه وحست برمیگرده فقط علافش نکن الکی بزاربه زندگیش برسه گناهه

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که می‌کوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر

راستش خیلی آدم خودخواهی هستم ۵ سال پیشم خیلی اذیتش کردم الانم عاشقش نیستم فقط دلم برای توجهش تنگ شده ...

پس بیخیالش شین لطفا

این توجه اگه یه روز نباشه باز کارتون میرسه به جدایی

اگه حست اعتیاده فقط یه مدت بزاربگذره زمان حل میکنه وحست برمیگرده فقط علافش نکن الکی بزاربه زندگیش بر ...

آخه عشق اولمم بوده بعضی وقتا یهو دلم براش خیلی تنگ میشه و پشیمون میشم ولی الان خیلیییی بیشتر