2777
2789

عقدم شوهرم چند بار خودش گفته یه گوشی بخریم واست گوشیت خرابه هنوز خبری نیست سری قبلم گفت بعد عروسی خوب چ فرقی داره الانم بخره همه می فهمن که تو خریدی چیکار کنم زود تر بخره خجالت میکشم با این گوشی کهنه هی زنداییش میپرسه گوشیت مال کیه فامیل خودم میگن بگو یه گوشی بخره واسه همه جا خرج میکنه همین ماه قبل موتور خرید البته اقساطی و... خب منم آدمم خسیس نیست ها نمیدونم چرا نمیخره طلا اینا خریده برام پول تو جیبی میزنه ولی.

خدااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بخر بابات بخره خوب این چند سال میخریدی اگه کهنگی خیلی برات مهم بود

پدرم داره جهیزیه امو میخره خودمم کار نمیکنم یعنی حقوق ندارم که بتونم بخرم پس این همه دختر نامزداشون دنیا رو میخرن به من که رسید خودت بخر 

خدااااا
پدرم داره جهیزیه امو میخره خودمم کار نمیکنم یعنی حقوق ندارم که بتونم بخرم پس این همه دختر نامزداشون ...

آخه میگی چند ساله دارم چرا قبلا نخریدی چون هی میگی کهنست 

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

آخه میگی چند ساله دارم چرا قبلا نخریدی چون هی میگی کهنست

حدودا ۸ ساله دارمش تمیزم نگهش داشتم ولی  دیگه سخت کار میکنه .خوب الان ازدواج کردم حدود دو ساله مجرد بودم پدرم میخرید صددرصد 

خدااااا