2777
2789
عنوان

حیوان خانگی شده مشکل خانه ی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 46 پست
خود موش بشدت باهوشه و بامزه همستر شب شکاره و بیشتر از موش گاز میگیره موش رابطه اش با بچه ها خوبه

ممنون از راهنماییتون🙏🏻🤍

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه بیارهم تمیزه هم زیباست هم جذابه هم قشنگه هم دوس داشتنیه هم نگهداریش راحته دیگه چی بگم‌ ازش

برای بارداری خطر نداره؟ 

اخه فقط من که نیستمالان رای اکثریت اوردنههمین سگ هم شوهرم میگفت خواست بیاد نخواست هم میره مسجد نماز ...

حداقل بزار وقتی که بچت بدنیا اومد بخر 

یا اگه الان میخوای بخری مرغ مینا بخر فقط جوجه‌اشو بخر که هم عمرش زیاد باشه هم حرف زدن یاد بگیره خیلی هم پرنده‌ی خوبیه

گفتم سگ بیارم یه اتاقو در رو ببندم اون خانم میاد بره اون اتاقدوستان گفتن قبول نمیکنه حتی تو خونتون غ ...

دقیقا

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خودم خیلی سخت نمیگیرم عزیزمولی اون خانم خیلی براش مهمه و من خیلی براش احترام قائلم

عزیزم اگه مسلمونی باید رعایت کنی گلم فرقی با ادرار نداره حتما یچیزی هست یه مشکلی برا آدم پیش میاد که گفتن نجسه خدا که بیکار نبوده بشینه هی یچیزیو الکی نجس اعلام کنه

عزیزم اگه مسلمونی باید رعایت کنی گلم فرقی با ادرار نداره حتما یچیزی هست یه مشکلی برا آدم پیش میاد که ...

عزیزم گقتم که سگ نیاوردم متوجه امر و نهیتون نمیشم ترویج هم ندادم گفتم که از نظر اسلام نجس هست و به خاطر مشکل شرعی نباوردم

کافیه لطفا 🙏🏻

عزیزم اگه مسلمونی باید رعایت کنی گلم فرقی با ادرار نداره حتما یچیزی هست یه مشکلی برا آدم پیش میاد که ...

خیلی ممنون عزیزم😊🙏🏻

عزیزم گقتم که سگ نیاوردم متوجه امر و نهیتون نمیشم ترویج هم ندادم گفتم که از نظر اسلام نجس هست و به خ ...

@niniyar‍ 

نمیتونم پیامم رو پاک کنم میشه پاکش کنید؟ 🙏🏻😊

عزیزم گقتم که سگ نیاوردم متوجه امر و نهیتون نمیشم ترویج هم ندادم گفتم که از نظر اسلام نجس هست و به خ ...

هرجور میلته چرا اینقدر عصبی من امرو نهی نکردم گفتی خودم برام مهم نیست گفتم اگه مسلمونی باید مهم باشه...اصلا اگه منم برو سگ و گربه بیار شماکه ظرفیت ندارین تاپیک نزنین

حداقل بزار وقتی که بچت بدنیا اومد بخر یا اگه الان میخوای بخری مرغ مینا بخر فقط جوجه‌اشو بخر که هم عم ...

من خودم مرغ مینا دارم برای ایشون که بچه دارن مناسب نیست عروس بهتره البته اگه پرنده میخوان باید حوصله سر و صدا هم داشته باشن

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری