2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مجردم. همه دوستام ازدواج کردن که هیچ بچه ام دارن 😂من هیچی حتی ی رل ندارم چندساله والا مجردی ام ...

بعضیاشون خوشبختن دوست من خودشون کلاسشون و از لحاظ هیکل و چهره و صدا  یخورده زیاد پایینه

یه مسرا بالاشهری باکلاس لیسانسه با شغل خوب و خانواده ی شهر مظلوم و خوب تازه مادرشوهر هم نداره اومد گرفتنش تو خواب هم نمیدید اینجوری شوهر کنه بعد همجین خودشو میگیرههههه

یکارای عحیبی میگرد یجوری قطع رابطه کرد و قایمکی عقد کرد بیا و ببین 

باو اونا زود ازدواج کردن ۲۱ مگه سنیه؟ تا ۱۸ سالگی که بچه بودی، کلا ۳ ساله بزرگ شدیا چقدر فک میکنی سن ...

نه میدونی چیه عزیزم بستگی به فرهنگ شهر هم داره مثلا من وقتی میرم بیرون همسایه هامون عروساشون متولد۸۶.۸۵.۸۸بعد من ۸۲اونا منو ترشیده میدونن چون شهرمون دختر وقتی۲۰سالشه دیگه شوهرش میدن

بچه ها شما چله اینا برداشتید براازدواجتون یا سوره ای بخونید توسلی کنید نمیدونم دعایی بنویسید هان؟

من برداشتم نشد البته من مشکل از طرف پدرمه هرکی میاد بدون اینکه بپرسه کیه ردش میکنه میگه این اینطوریه اون اونطوریه این پدر بزرگش مو نداره .نمیدونم پسره دماغش اینجوریه .قیافش اینطوره .چشماش کوچیکه

بچه ها شما چله اینا برداشتید براازدواجتون یا سوره ای بخونید توسلی کنید نمیدونم دعایی بنویسید هان؟

حالا مگه شوهر چیه انقدر ذهنت درگیره

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

چرا من فک میکنم ازدواج کنم بدبخت میشم؟ 

اصلا خوشم نمیاد

ینی میگم اطرافیانم هر کی ازدواج کرده چ سنتی چ غیر سنتی اصلا رمانتیک نیست و بشور و بسابه 

این عشقولانه ها مال فیلماس اگرم باشه نهایت دوسال 

بعدش بدبختی

بعدم بچه داری و وای... 

با این وضع اقتصادی

چقدم خیانت زیاد شده 

نه میدونی چیه عزیزم بستگی به فرهنگ شهر هم داره مثلا من وقتی میرم بیرون همسایه هامون عروساشون متولد۸۶ ...

خب باید به عقل هم رجوع کرد دیگه، ماهم داریم ازینا، یبار به من ۱۴ سالگی گفتن ترشیده، ولی ایا من اهمیت دادم؟ نه چون عقلانی نبود حرفشون.

من برداشتم نشد البته من مشکل از طرف پدرمه هرکی میاد بدون اینکه بپرسه کیه ردش میکنه میگه این اینطوریه ...

منم بابام یه خاستگار عاااالی از هرلحاظ داشتم ۱۸ سالگی ماه ها پینیرم بودن هروز زنگ میزدن التماس میکردن 

پسررو به سرش قسم نیخوردن انقد اخلاقش خوب و پاک بود و خودشم خوش تیم و بروز و دست و دلباز و با کار خوب و ماشین فکنم خونم داشت . بابام بهانه بیخودی اورد گف اصلا و ابدا اسنشم نیارید چون خودش اون تایم یه مشکل مالی داشت 

هیچی دگ الان مسره زن و بجه داره یه شرکت خیلی بزرگ تو تهران داره خونه و ماشینش بالاترین جای تهرانه بیا و ببین 

کلا بابام همه خاستگارامو الکی رد میکنه من حلالش نمیکنم لگد به بختم زد