2777
2789
عنوان

عمل حذف عینک

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال ۸۹ عمل کردم بعد از حدود ۱۰ سال مشکلم برگشت رفتم دکتر که برام عینک بنویسه برگشت گفت نمی‌تونی عینک ...

نمره چشمت چند بود موقعی که عمل کردید ؟ فک کنم دکتری که برات انجام داده فقط بفکر کاسبی بوده آخه هر چشمی کاندید عمل نیست 

عزیزم میشه دلیلش رو بگین

بالاتر گفتم عزیزم در ادامش هم بگم موقع عمل دکترم گفت نهایتاً اگه خیلی بدشانس باشی تا یک شماره مجبور میشی عینک بزنی بعد از ۱۰ سال.......... الان میگه دیدت ۶ دهمه کاریشم نمیشه کرد

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

بالاتر گفتم عزیزم در ادامش هم بگم موقع عمل دکترم گفت نهایتاً اگه خیلی بدشانس باشی تا یک شماره مجبور ...

فوق تخصص قرنیه هم بود دکتر خودم پروفسورا داشت خودش عینک می‌زد گفت جای تو باشم عمل نمی‌کنم ولی من زیر بار نرفتم گول این احمقو خوردم

سال ۸۹ عمل کردم بعد از حدود ۱۰ سال مشکلم برگشت رفتم دکتر که برام عینک بنویسه برگشت گفت نمی‌تونی عینک ...

کدوم شهر هستید

ممکنه تاثیر دکتر هم باشه؟

یا مثلا اون عمل فمتو که گرونتره بهتر نیس؟

نمره چشمت چند بود موقعی که عمل کردید ؟ فک کنم دکتری که برات انجام داده فقط بفکر کاسبی بوده آخه هر چش ...

نه مشکلی برای عمل نبود شماره چشمم ۳ بود کلی آزمایش دادم یکی دو تا دکترم نشون دادم کلاً دکترایی که مخالفن میگن به عاقبت این عمل خیلی خوشبین نیستند 

الان ضعف بیناییت در چه حده؟

کلا شش دهم بینایی دارم فکر کن دوستامو از دور نمی‌شناسم کلی دلخوری پیش اومده 🙄🙄🙄 حالا بیا قسم و آیه بخور که بابا نمی‌بینم