2777
2789
عنوان

مانتو😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 30 پست
اگه دوسش داری بگیر مردا سلیقشون با ما فرق میکنه 😂

چندتا مدل ديگه ميزارم نظر بده

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم ناراحت نشی ولی به نظرم خوب نیس مثل کته دقیقا منتها بلند 

نه عزيزم چه ناراحتي 

اتفاقا چون اين شبكي بود خوشم اومد 

به نظر من آدمو یه کم شلخته نشون میده مخصوصا با اون شلوار دمپا

من حس ميكنم خيلي شيكه اخه 

اينم شلوارك كه دمپاست ميوفته رو كفش

شلوارش قشنگ نیست 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
اينم شلوارك كه دمپاست ميوفته رو كفش

با شلوار دمپا خوب نیست یه کم حالت قدیمی داره 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
با شلوار دمپا خوب نیست یه کم حالت قدیمی داره 

إ پس كلا منصرف شدم نميخرمش من اينو تو فيلم خالتور كه تازه اومده تو تن سحر قريشي ديدم 

إ پس كلا منصرف شدم نميخرمش من اينو تو فيلم خالتور كه تازه اومده تو تن سحر قريشي ديدم 

اون معصومی ک فرستادی خیلی نازه حالا گلشم فرق داشته باشه خوبه ولی مدلش چون قدت بلنده بهت میاد 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اون معصومی ک فرستادی خیلی نازه حالا گلشم فرق داشته باشه خوبه ولی مدلش چون قدت بلنده بهت میاد 

اون چون زيرش بلنده اقا ميگه دوست ندارم مهموني بپوشي اون واسه مسافرت ميريم كه دوتاييم فاميلا نيستن حرف دربيارن خوبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز