2777
2789
عنوان

دشب رفتم مسجد بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 28 پست
من گفتم بهش خیلییییییی بدش اومد فک نمیکردم انقد چیز مهمی باشه خیلی ناراحت شد میگف مسجدم دیگ نباید بر ...

واسه خواستگاری میپرسن. 

واسه منم پیش اومده چیزی نشد که حالا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گفتم بهش خیلییییییی بدش اومد فک نمیکردم انقد چیز مهمی باشه خیلی ناراحت شد میگف مسجدم دیگ نباید بر ...

دیدی حرفی که بهت زدم شد !

الان از مسجدم محرومت کرد 

هم اعصاب اون خراب شد هم تو محدود شدی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شاید میخواست برای پسرش خواستگاری کنه بخاطر همین پرسید ازدواج کردی یا نه. انقدر سخت نگیر همچیو لازمم ...

اره  منم بعدش متوجه شدم اولش زیاد مهم نبود ولی وقتی ب نامزدم گفتم داغ کرد  دیگ .....

دیگ نمیگم🤦‍♀️🤦‍♀️

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

واسه خواستگاری میپرسن. واسه منم پیش اومده چیزی نشد که حالا

اره 

ن فقط دیشب داغ کرده بود با خودش میگف دیگ نبایدم مسجد بری  میان دعا و روضه یا .... 

دیدی حرفی که بهت زدم شد !الان از مسجدم محرومت کرد هم اعصاب اون خراب شد هم تو محدود شدی

ن محدودم نکرد اینارو با خودش میگف ک مثلا مردم ما اینجورین 

امشبم میخایم بریم 

ببخشید ولی واقعا خاک تو...😂من بعضی اتفاقا رو به مامانمم نمی گم چه دیگه نامزد حالا چی گفت؟😁

مرسی 😐😐😂😂

هیچ اعصابش  بدجور خراب شد

منم  نمیگم نمدونم چم شد 🤦‍♀️

ب من ک چیزی نگف ولی دلش میخاست با کله بره تو دیوار🤦‍♀️🤦‍♀️😂

ن محدودم نکرد اینارو با خودش میگف ک مثلا مردم ما اینجورین امشبم میخایم بریم

همیشه یبار نیست هراتفاقی رو نگو 

هیچوقت هم حرف جای دیگرو خونه نبر حرف خونه رو هم جای دیگه نبر. 

من همین دیروز یه مریض جنسی منو دستمالی کرد خودمم جوابشو دادم با اینکه خیلی حالم بد بود اصلا نیومدم با مامانم نگفتم چون به هرحال تو ذهنشون میمونه ممکنه نزارن برم بیرون

نه، به هیچ عنوان اینجوری نمی‌گفتم. اگر هم بهم گیر می‌دادن، خیلی راحت می‌گفتم که نگران نباش، اینطور که فکر می‌کنی نیست. هر کسی حق داره سوال بپرسه، ولی مهم اینه که چطور جواب بدی. برای منم مهم نیست نظر دیگران چی باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

همیشه یبار نیست هراتفاقی رو نگو هیچوقت هم حرف جای دیگرو خونه نبر حرف خونه رو هم جای دیگه نبر. من همی ...

اره درست میگی 

چ جرئتی داشتی من بودم تا ۳ روز گریه میکردم حتی بهمم تیک بندازن تمام بدنم میلرزه🤦‍♀️😂

مرسی عزیزم🤍

نه، به هیچ عنوان اینجوری نمی‌گفتم. اگر هم بهم گیر می‌دادن، خیلی راحت می‌گفتم که نگران نباش، اینطور ک ...

درسته 🤍🙏

اره درست میگی چ جرئتی داشتی من بودم تا ۳ روز گریه میکردم حتی بهمم تیک بندازن تمام بدنم میلرزه🤦‍♀️� ...

من همچیو تو خودم میریزم نهایتش به دوستام بگم. 

بخوام به بقیه بگم هرکی یچیز میگه زیادش میکنه 

ولی تو ذهن خودم فقط باشه راحت تر فراموش میکنم. 

من همچیو تو خودم میریزم نهایتش به دوستام بگم. بخوام به بقیه بگم هرکی یچیز میگه زیادش میکنه ولی تو ذه ...

درسته 

ولی ب نظرم ب مامانت بگی بهتره چون دوستات ممکنه بعدا ب کسی تبدیل بشن ک بخان بهت ضربه بزنن یا غریبه بشن برات ....

2790
2778
2791
2779
2792