2777

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خودتون درباره یه مساله ای نظرش رو پرسیدید و ایشون بدترین شرایط رو سنجیده و جواب داده دیگه ناراحتی شما بی مورد هست

اگر دوست ندارید که اونطوری جواب بشنوید با ایشون نباید مشورت کنید. چون در نظر گرفتن بدترین شرایط و تصمیم گیری بر مبنای اون کار بدی نیست

اگر خودتون درباره یه مساله ای نظرش رو پرسیدید و ایشون بدترین شرایط رو سنجیده و جواب داده دیگه ناراحت ...

من نظر کسیو نپرسیدم ولی حتی اگه پرسیده بودمم بازم اون آدم حق نداشت تو این شرایط که من قطره قطره امید جمع میکنم با گستاخی تمام تمام امید منو از من بگیره ختی اگه حقیقت محض بود 

آدم گاهی با ندونستن حقایق و امید داشتن معجزه میشه براش نباید افکارتو با نادانی تمام روی سر اون آدم بریزی 

من نظر کسیو نپرسیدم ولی حتی اگه پرسیده بودمم بازم اون آدم حق نداشت تو این شرایط که من قطره قطره امید ...

اگر نپرسیدید و اون فرد نظر دادن حق با شما هست ولی اگر پرسیده باشید و دوست داشته باشید که فقط و فقط امیدواری بگیرید باید فقط از کسانی که عادت دارن طرف مقابل رو تایید کنند نظر بگیرید که اذیت نشید. چون در حالت نرمال ممکنه جواب درست با اونچه که انتظار دارید خیلی متفاوت باشه و این دیگه اسمش نادونی نیست 

اگر نپرسیدید و اون فرد نظر دادن حق با شما هست ولی اگر پرسیده باشید و دوست داشته باشید که فقط و فقط ا ...

من نه امیدواری خواستم نه نا امیدی اون کارش گستاخی بود