2777
2789
عنوان

چرا هی اصرار می‌کنه وامم رو بگیره 😐‼️😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 35 پست
شکایت کنین.. دوست بابامم همینکارو کرد و بابام مجبور شد بقیه وامو خودش بده ولی حکم جلبشو گرفت فرستادش ...

اخه ضمانت وام و گیرنده وام اونا نیستند چجوری میشه ثابت کرد پولو دادبم به اونا و اونا قسط نمیدن ؟! اینقدر که اینا بی ابرو و حیوون اند که نگو

خدایا شکرت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینارو گفتم که به پدرم زنگ زده همسرم رو تحقیر کرده اون نمیتونه قسطاش بده چون میخواسیم نصف کنیم قسطا ...

همسرت نمیتونه پرداخت کنه؟؟؟ اگه نمیتونه وامتو بفروش ولی به پدرشوهرت نده بگو میفروشم میخای بخری این مبلغ اگرم نمیخای که توی دیوار آگهی میکنم میفروشم چرا مفتی بدم... 

راستی وامتو مگه جهاز نمیخری؟؟؟ 

اخه ضمانت وام و گیرنده وام اونا نیستند چجوری میشه ثابت کرد پولو دادبم به اونا و اونا قسط نمیدن ؟! ای ...

برا ما گیرنده وام بود و بابام ضامن برا همین تونستیم ثابت کنیم..

شما اگه همینجوری  پول به حسابشون زدین پرینت حساب بگیرین شکایت کنین مونده به نظر قاضی 

اصلاااااااا بهشون نده حتی به همسرتم نده جهازت رو تکمیل کن

چرا هی. اصرار میکنن واقعا حتی ی تاپیک دیگم زدم با همین محتوا که تاریخ اون برای چند ماهه پیشه ولی ازون موقع اصرار...

همسرت نمیتونه پرداخت کنه؟؟؟ اگه نمیتونه وامتو بفروش ولی به پدرشوهرت نده بگو میفروشم میخای بخری این م ...

چرا عزیزم جهاز میخوام 

قسطاشم انقدری نیست که همسرم نتونه بده و چون می‌خوام با همسرم نصف کنم قسطاشم بین بابام و همسرم نصف میشه . موندم والا چیبگم به بابامم زنگ زدن اخه ربطی به بابامم نداره وام من  شروع کردن به تحقیر کردن 

چرا هی. اصرار میکنن واقعا حتی ی تاپیک دیگم زدم با همین محتوا که تاریخ اون برای چند ماهه پیشه ولی ازو ...

عزیزم کی بدش میاد یهویی۱۷۵میلیون بیاد دستش؟اونم بادرصد خیلی کم

اگر بهشون دادی کلاه خیلی بزرگی سرت گذاشته شده

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

چرا عزیزم جهاز میخوام قسطاشم انقدری نیست که همسرم نتونه بده و چون می‌خوام با همسرم نصف کنم قسطاشم بی ...

به بابات بگو اینبار تماس گرفتنی بنشونه سرجاش بگه اگه کمک پسرت نمیکنی زیرپاشم نکش .. وام دخترمو من میدم پس لزومی نداره نصفشو به شما بدم در مورد وام پسرتم به خودتو پسرت مربوطه ولی فلانی من جات بودم دست پسرمو میگرفتم نه اندک وامشم از دستش بگیرم . 

به بابات بگو اینبار تماس گرفتنی بنشونه سرجاش بگه اگه کمک پسرت نمیکنی زیرپاشم نکش .. وام دخترمو من می ...

بابای من که گفتع پسر شماس به من ربطی نداره میخوام وسیله کنم براش پول وامو اونم تحقیر پشت تحقیر مدارک نداره برای ماشین فلان

بابای من که گفتع پسر شماس به من ربطی نداره میخوام وسیله کنم براش پول وامو اونم تحقیر پشت تحقیر مدارک ...

آفرین به پدرت خدا عمرش بده که جوابشو داده... برات مهم نباشه ولی شخصبت مضحک پدرشوهرتو بشناس و در حد سلام و خدانگهدار حد و اندازه نگه دار