2777
2789
عنوان

اگه بفهمین تا آخر عمر تون مجرد میمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی به زندگیم ادامه میدم

حداقل تکلیفم روشنه

اینکه نمیدونم ازدواج میکنم یا نه و این حالت بلاتکلیفی بیشتر اذیتم میکنه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

۷۹ایی هستی؟

عزیزم حست تا حدود زیادی طبیعی است.ولی به خودت بگو حتمت نوبت منم میشه

شما هم دوست داری مثل بقیه مستقل بشی و ... و...

امیدوارم بخت خوبی نصیبت بشه عزیزم دعات میکنم از ته دل 

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

حسادت طبیعی نیسغبطه خوردن طبیعیه

غبطه خوردن برا چیزیه ک توهم میتونی ب راحتی کسبش کنی خسادت برا چیزیه ک تو کلا نداریش....فهمیدی؟

تا صب بشین اینجا روضه بخون تمام خانما توشون حس حسادت وجود داره ولی مقدارش متفاوته نگو نه ک ابدا نمیپذیرم

غبطه خوردن برا چیزیه ک توهم میتونی ب راحتی کسبش کنی خسادت برا چیزیه ک تو کلا نداریش....فهمیدی؟تا صب ...

ن اتفاقا معنی غبطه خوردن این نیس

معنی غبطه یعنی من آرزوی فلان چیزی رو دارم که فلانی داره، اما دلمم نمیخواد از دستش بده

اما حسادت میگه اگه من ندارم طوری نیس، ولی فلانی هم نبااااید داشته باشه

از طرف خودتون حرف بزنین نه کل خانوما

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
ن اتفاقا معنی غبطه خوردن این نیسمعنی غبطه یعنی من آرزوی فلان چیزی رو دارم که فلانی داره، اما دلمم نم ...

تا صبح هم بگی بازم میگم تمااااام خانما حتی خودت ک انقد متعصبی و روی کامنتی ک زیر تاپیک شما نیس ریپ میزنی و دخالت میکنی هم حسادت دارن این ثابت شده اس از نظر علمی.....شاید تو دوس داری اینجوری معنی کنی ولی غبطه خوردن ب نظر من ینی تلاش برای ب دست آوردن چیزی ک دیگری داره و تو نداری!!!!!!!!!

ن اتفاقا معنی غبطه خوردن این نیسمعنی غبطه یعنی من آرزوی فلان چیزی رو دارم که فلانی داره، اما دلمم نم ...

اصن نظر من اینه ک حسادت طبیعیه چرا میای ریپ میزنی؟حتما اینم قبول نداری ک هرکس نظرش متفاوته نه؟؟؟؟؟

تا صبح هم بگی بازم میگم تمااااام خانما حتی خودت ک انقد متعصبی و روی کامنتی ک زیر تاپیک شما نیس ریپ م ...

خیلی راحت برچسب حسادت زدن به دیگران شاید برای شما عادت شده باشه، ولی من اهل مقایسه و حسادت نیستم. چیزی که خوشم بیاد، برای رسیدن بهش تلاش می‌کنم. نه تخریب می‌کنم، نه حسودی.
در ضمن اینجا سایت عمومیه. اون قابلیت ریپلای که زیر همه کامنتا هست این اجازه رو به همه میده که جواب همدیگه رو بدن😉

اصن نظر من اینه ک حسادت طبیعیه چرا میای ریپ میزنی؟حتما اینم قبول نداری ک هرکس نظرش متفاوته نه؟؟؟؟؟

کسی با نظر متفاوت مشکل نداره، مشکل اونجاست که با نظر شخصی، یه ویژگی منفی رو می‌چسبونیم به کل یه جنسیت!😐😐😐😐 خب معلومه که واکنش می‌گیری. این اسمش تبادل نظره، نه بی‌احترامی.

#یادبگیریم‍ 

خیلی راحت برچسب حسادت زدن به دیگران شاید برای شما عادت شده باشه، ولی من اهل مقایسه و حسادت نیستم. چی ...

اره خب طبیعیه اینجا ی تفر تاپیک میزنه تا بقیه زیرش نظر بدن 😉😉😉😉😉😉😉😉🤣

ولی نه راجع ب چیزی ک ازت نظر خواسته نشده!!!!!!

اینم نظر من بود باشهههههه تو خیلییییییی خوبی اصلا تا حالا یک بارهممممم حسادت نکردی اصن نمیدونی چی هست 😂😂.

وقتی انقد بی منطقی ک نمیتونی درک کنی نظرات متفاوته دیگه هیچ حرفی نمیمونه😂😂

کسی با نظر متفاوت مشکل نداره، مشکل اونجاست که با نظر شخصی، یه ویژگی منفی رو می‌چسبونیم به کل یه جنسی ...

گفتم که با آدم بی منطقی مث تو هیچ حرفی دیگه باقی نمیمونه😂چون همه چیز روشن شد اصن.

دیگه ریپ نزن نميخوام وقتمو بیشتر از این با تو هدر بدم وقتی حتی از منطق هم کمک نمیگیری😅

اره خب طبیعیه اینجا ی تفر تاپیک میزنه تا بقیه زیرش نظر بدن 😉😉😉😉😉😉😉😉🤣ولی نه راجع ب چیزی ک از ...

اینکه یه تاپیک عمومیه، درسته. ولی وقتی توش به بقیه برچسب می‌زنیم، باید انتظار داشته باشیم جواب بگیریم. من نگفتم بی‌نقصم، فقط گفتم حسادت یه انتخاب نیست که توهمه آدما وجود داشته باشه، یه واکنش کنترل‌پذیره. ولی خب، وقتی منطق کم باشه، خنده‌های مصنوعی زیاد می‌شه 😊😂

گفتم که با آدم بی منطقی مث تو هیچ حرفی دیگه باقی نمیمونه😂چون همه چیز روشن شد اصن.دیگه ریپ نزن نميخو ...

اینکه خودتو برنده فرض می‌کنی فقط چون آخرش گفتی دیگه حرفی نیست، بیشتر از هر چیز نشون می‌ده چقدر تحمل نظر متفاوت برات سخته

کاملا مشخص شد کی منطقیه و کی با تمسخر حرف کم آورد

شما از ریپلای شدن ناراحتی من ک ناراحت نیستم. من هرکس ریپلای کنه جوابشو میدم

پس اگه دوست نداری ریپلای بشه جواب نده