2777
2789
عنوان

شما بودین به نامزدتون میگفتید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 32 پست
من صادق بودم. نمیدونم چرا اینجوری میخونین صحبتامو. من گفتم با کسی نبودم یعنی واقعا دوست پسری کسی ندا ...

مگه فقط باید تو رل داشتن صادق میبودی

حتی همین روهم باید میگفتی و 

عرض میکردی علاقشون یه طرفس

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بگید نامزد یعنی دوس پسر یا نامزد عقدی ؟ اگه عقد کردید در پروفایلتون یه نشونه ی معتبر از رابطه ی ...

به زودی عقدمونه 

من از همه پیام رسان ها بلاکش کرده بودم چجوری پروفایلی ببینه که واقعا راست میگم متاهل شدم 

مگه فقط باید تو رل داشتن صادق میبودیحتی همین روهم باید میگفتی و عرض میکردی علاقشون یه طرفس

واقعا بعضیاتون انقدر بی رحم و سنگدل با ادم حرف میزنید انگار رابطه نا مشروع داشتم خدای نکرده. من کلی خپاستکار داشتم. کلی ادم که منو میخواستن میرفتم مینشستم تک تک براش تعریف میکردم؟؟؟

واقعا بعضیاتون انقدر بی رحم و سنگدل با ادم حرف میزنید انگار رابطه نا مشروع داشتم خدای نکرده. من کلی ...

دیونه ای چیزی هستی😐ما یه چیز میگیم تو یه چیز دیگه برداشت میکنی

خداشفات بده واقعا

ریپ نزن وقتی نمیتونی تحلیل کنی دو کلمه حرفو فقط دهنتو باز میکنی و حرف میزنی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خطم رو به هیچ عنوان نمیخوام عوض کنم. الان نمیدونم به نامزدم بگم یا نه

ببین اخلاق نامزدت چطوریه اگه با این چیزا کنار میاد بگو ولی به شرطی که هیچ پیامی قبلا در جواد اون آقا نداده باشی

التماس دعا
دیونه ای چیزی هستی😐ما یه چیز میگیم تو یه چیز دیگه برداشت میکنیخداشفات بده واقعاریپ نزن وقتی نمیتونی ...

دیوونه شمایید ظاهرا 

برو از تاپیکم بیرون وقتی حتی حرف زدن بلد نیستی نمیدونم اینجا چه غلطی میکنی دقیقا 

یک دختر مجرد ممکنه ده ها نفر قبل ازدواج تو زندگیش باشند . پسر هم همینطور . و مشکلی نیست . مهم ازدواج ...

همه اینطوری نیستن ولی

منی که باکسی نبودم دوس ندارم طرفم ده ها نفر رو تجربه کرده باشه 

همه اینطوری نیستن ولیمنی که باکسی نبودم دوس ندارم طرفم ده ها نفر رو تجربه کرده باشه

این تجربه نیست . اسمش اشناییه. و اینم بگم معمولا آشنایی های زیاد ، برای پسر دخترای بالای بیست و پنج یا بالای سی سال پیش میاد و کاملا طبیعیه .  و دختر پسرهای زیر بیست سال یا بیست و پنج معمولا مشغول درس و مدرسه و دانشگاه هستن و اصلا وقت ازدواجشون نیست . و این هم هست که دخترهای کم سن که سنتی ازدواج میکنن ، اصلا فرصت آشنایی براشون ایجاد نشده و اولین مردی رو که میبینن شوهرشون هست که معمولا یک مرد سن بالا با فاصله سنی ده تا پانزده سال بزرگ تره که کلی تجربه ی آشنایی با زن های مختلف رو داشته .به خاطر سنش 

مگه فقط باید تو رل داشتن صادق میبودیحتی همین روهم باید میگفتی و عرض میکردی علاقشون یه طرفس

اصلا چیز مهمی نیست که بخواد بیان کنه اونم برای مردای این دوره زمونه که بیشترشون روابط زیاد قبل از ازدواج داشتن 

این تجربه نیست . اسمش اشناییه. و اینم بگم معمولا آشنایی های زیاد ، برای پسر دخترای بالای بیست و پنج ...

مونده آشنایی رو چطوری تعریف کنیم دیگه.... آشنایی اگه به معنای روابط متعدد احساسی و.... باشه من دوست ندارم طرفم آشنایی داشته باشه از قبل 😂

آره دیگه همون میگم دو طرف باید کفو هم باشن 

.... یا هردو گذشته داشته باشن یا هیچکدوم 

مونده آشنایی رو چطوری تعریف کنیم دیگه.... آشنایی اگه به معنای روابط متعدد احساسی و.... باشه من دوست ...

ربطی نداره .‌یه دختر ممکنه خیلی خواستگار سنتی و غیر سنتی براش پیش بیاد مخصوصا اگر موقعیت اجتماعی داشته باشه شاغل باشه اینا طبیعیه . و ضمنا آشنایی برای شناخته دیگه ، ممکنه ده ها نفر رو آشنا بشی و مرد مناسبی نباشن خب آدم رد می‌کنه .