2789
عنوان

شوهرم💔💔💔💔😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانم های با سیاست میتونین راهنماییم کنید من آب خونه ام با مادر شوهر و جاریم یکیه حالا جاریم و مادرشو ...

خودت به مادر شوهرت بگو مثل اون دفعه نکنین قطع کنند ما پولش بدیم.چقد پرروهستن 🫤

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

اگه بارداری و تنهایی به مامانت یا کسه دیگه ای بگو بیاد پیشت

خونه مادرشوهرم میمونم

اونم تا دیروز باهام خوب بود یهو لج شروع کرده بامن

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۲۰۱-۱۵۳۳۳۱_6erj.png

نه مطمعنم سر کارهاهل خیانتم نیس فقط لج کرده

مگه روزی چند بار زنگش زدی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مگه روزی چند بار زنگش زدی؟

دیروز بعدظهر خواب بود

منم داشتم میرفتم بیرون

اگ بهش نمیگفتم دعوا راه مینداخت

هی زنگ زدم ک بگم اونم جواب نداد

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۲۰۱-۱۵۳۳۳۱_6erj.png

خودت به مادر شوهرت بگو مثل اون دفعه نکنین قطع کنند ما پولش بدیم.چقد پرروهستن 🫤

هرچی هم بگی بهشون گلم انگار ن انگار دوسه بار همین حرف رو گفتم تقصیر کار شوهر احمقم هست از ما میبره حاظره بده اینا

ب شوهر احمقم چی بگم نده

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

دیروز بعدظهر خواب بودمنم داشتم میرفتم بیروناگ بهش نمیگفتم دعوا راه مینداختهی زنگ زدم ک بگم اونم جواب ...

پیام میدادی

یا بعد زنگ اول بعد پیام زنگ میزدی مادرشوهرم میگفتی مادر من دارم میرم بیرون زنگ زدم فلانی جواب نداد پیامش دادم اگه به شما زنگ زد بی‌زحمت بهش بگید نگران نشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)