2777
2789
تقریبا یک سال و هنووووووووز هم گوش هاش عفونت میده

واااااااای خدایا چقد طولانی 

ان شاءالله که زودتر  کامل خوب بشن  و کلا رفع بشه 

ایشون همچنان قطره استفاده میکنن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااااای خدایا چقد طولانی ان شاءالله که زودتر کامل خوب بشن و کلا رفع بشه ایشون همچنان قطره استفا ...

بله گوش حلق بینی اگر ادم دچارش بشه داغون میشه خواهرم طفلک دائم گوش درد بود عذاب میکشید همش میگفت یه صدایی مثل اب میاد تو گوشم بعد دیدیم یه چرک های زرد میاد بیرون...اون چرک های زرد دفع شد ولی هنوز یه حالت آب بیاد و سفیدک سفیدک بزنه اونطور میشه...یک ساله درگیره دیگه از قطره ریختن خسته شده ولی بازهم استفاده میکنه هر چند روز یک بار 

چرا عزیزم اتفاقا من تا الان ۴ بار ساکشن کردم دو بار پیش دکتر اولی و دوبار پیش دکتر دومی

خب گوشت  مشکل داره زود عفونت میکنه . قبل حموم پنبه چرب کن بزار تو گوشت و بعدش هم باد گرم سشوار بگیر گوشت 

تابع قوانین اجدادم کوروش 👑

بله گوش حلق بینی اگر ادم دچارش بشه داغون میشه خواهرم طفلک دائم گوش درد بود عذاب میکشید همش میگفت یه ...

اخ آره واقعا همینه  خیلی مقاومه و بسیار اذیت کننده 

منم مثل یه صدای سوت مدام تو گوشمه  اوایل که به سرم و فک صورت هم زده بود و خیلی اذیت بودم الان فقط تو گوشمه 

واقعا هم خسته کننده میشه میدونم 

خدا خودش کمک کنه و خواهرتون هم زودی خوب بشن درکشون میکنم

خب گوشت مشکل داره زود عفونت میکنه . قبل حموم پنبه چرب کن بزار تو گوشت و بعدش هم باد گرم سشوار بگیر ...

من اولین باره دچار همچین عفونتی شدم تا حالا سابقه ی عفونت گوش نداشتم

دکتر هم گفتن و پنبه میذارم  و بعد خشک میکنم  

تا الان پیش دو متخصص رفتم نه قطره آبی نبود برام دو تا قطره داد که بریزم سیپلکس و کلوتریمازول

اخه یه قطره میریزن خودشون تا یکماه رنگش پاک نمیشه خیلی خوبه اسمشو‌نمیدونم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 49 دقیقه پیش
2791
2779
2792