2777
2789
عنوان

وسیله هامو جمع کردم برم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 8084 بازدید | 113 پست
آره اسی حتما همین کارو بکن دخترت صد در صد طلسم کردن

اره مثل جنی ها میمونه 

اینقدر سرکتاب براش باز کردم بی فایده 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

۱۳ سالشه از وقتی ک ۵ سالش بود یادمه منو نمیخواست‌همش میگه تو زشتی خاله خوشگله🥲

یعنی چی؟؟ بچه ها همشون پدرمادراشون مخصوصا مادرشونو زیباترین و پدرشونو قوی ترین میدونن ...تو گوش  دخترتو پر کردن و کسی پشت این نفرت داره جولان میده.

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی بیشتر اینکارو کردم اینقدر آیه الکرسی میخونم قرآن میخونم اره زندگیم داغون

آیت الکرسی خالی نمیشه 

بقره که پخش نکردی 

ایه ۳۳ سوره الرحمن که نخوندی 

ببین میخوای نخونی نخون من برای خودت گفتم پسرت گناه داره بخدا.

اگر میخوای بخونی همتتو جمع کن شیرزن شو همشو باهم دقیق انجام بده بعدم کیفشو ببر فقط توروخدا انقدر افسرده و مظلوم نباش خودتو جمع و جور کن زن قوی بااااااش اون روی زرنگتو نشون بده یالااا تو مادری اگر قوی نباشی خودتو بچه هات بدبخت کردی قوی باش اون دخترت اصلا حالیش نیست تحت سحره ...

شوهر من مذهبی افراطی قمه میزنه فجیعاصلا ده روز محرم خونه نبودالان دو روزه فقط خوابهمهمونی میرم تنها ...

مگه مذهبی قمه می‌زنه . لات ها قمه میزنن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

اره مثل جنی ها میمونه اینقدر سرکتاب براش باز کردم بی فایده

سر کتاب چیه 

همیشه قران بخون همون کاری که اون دوستمون گف انجام بده

روی آب و کمی نمک آیه کرسی و چهار قل و چند تا آیه آخر بقره بخون 

تو گوشه های خونت بپاش

بده دخترت بخوره 

شوهر من مذهبی افراطی قمه میزنه فجیعاصلا ده روز محرم خونه نبودالان دو روزه فقط خوابهمهمونی میرم تنها ...

اسم دین و مذهب رو با خر مقدسی های شوهرت خراب نکن بگو یه احمق دین نما ست نه به مذهبی افراطی 

اسی چرا پیام منو نخوندی بنده خدا دارم راهکار میدم بهت کلی زندگیا درست شده با همین راهکارا دخترم استف ...

عزیزم همون شب شوهرم گوشیمو زد شکست 

گوشی نداشتم

الان با گوشی مادرم وارد شدم

سلام عزیزم خوبی؟ چی شد چیکار کردی همش نگرانت بودم

همون شب شوهرم گوشی مو زد شکست 

گوشی ندارن

وسیله هامو جمع کردم برم ساک بستم ولی پاهام نمی‌کشه

پسرم کلی گریه کرد ک چرا همش میخوای بری

نمیدونم چیکار کنم

آیت الکرسی خالی نمیشه بقره که پخش نکردی ایه ۳۳ سوره الرحمن که نخوندی ببین میخوای نخونی نخون من برای ...

میخونم عزیزم

خیلی ممنون😘😘

شوهرم گوشی مو شکست 

فعلا گوشی ندارم

الان گوشی مامانم دستم

شوهرم گوشی مو شکست گوشی ندارمساک مو بستم ولی چیکار کنم بچه هامواینقدر گریه کردن🥹🥹

پارسال شوهر منم گوشیمو شکوند جلو خانوادش بهم گفت برو منم رفتم اومد دنبالم باز برگشتم تو اون زندگی کوفتی کاش همون موقع جدامیشدم

پارسال شوهر منم گوشیمو شکوند جلو خانوادش بهم گفت برو منم رفتم اومد دنبالم باز برگشتم تو اون زندگی کو ...

شما بچه داری🥲

2790
2778
2791
2779
2792