2777
2789
عنوان

وسیله هامو جمع کردم برم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 8084 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حرفام محض راهنمایی خودت مبدونی ها بعدا نگی من گفتم از خونه نرو کارات تو خونت بکن تمیکن برات میزنه دستت به جایی دیگ بند نیست اگه تونستی دفعات بعدی که این حرفا رو زد صداش ضبط کن برو دم در زنگ بزن پلیس بگو من از خونه انداختع بیرون اونجوری حداقل زودتر طلاق میگیری 

شوهرت یه مشکلی داره واللهدخترت چرا دوستت نداره؟

خیلی از من متنفره همش میگه برووو از این خونه برو

ازمن متنفره

از صدام 

از غذا خوردنم

اگ خمیازه بکشم کل خونه رو ویرونه میکنه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

عزیزم ینی چی که دوس نداری بری؟میخوای بیشتر خوردت کنه؟

خیلی رفتم بی فایده بوده 

دفعه آخر دادگاه رفتم مجبورم کردن برگردم 

اون حیوون به وسیله ها رحم نکرده اینم دوتا بگه بزنه دندهاشو بشکنه

عنتریرقی 😐

مهریه بزار اجرا 

فکر میکنی بری الان میتونه بچه داری خونه داری کنه ؟ 

ادمش کن بزار بیوفته به چیز خوردن 

پرو شده 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

چه بی تربیت خدایی جواب ندادی بهش!!!!

چی بکم نصفه شبی بچه ها خوابن 

جواب بدم وسیله میشکنه

دوکلمه جواب دادم گفت الان میزنم چینی هاتو میشکنم 

آخرم زد وسیله برقی شکست

ولی خودمونیم ...زن چرا باید از خونه بره ....خونه واسه زنه عرفا و بیرون واسه مرد.

یعنی وقتی قهر بشه اون مرده که باید بره نه زن تا زمان طلاق زن باید خونه باشه .. ..مخصوصا که پای بچه هم وسط،باشه ...بنظر من نرو ..بزار هرچی میخواد،فحشت بده ...بگو بهش حرفاتو نشنیده میگیرم ناراحتی تو برو من چرا برم ؟؟؟بگو جهازم تو خونه است ..از قدیمم گفتن خونه زندگی واسه زنه ..پس تا زمانیکه جدا نشدیم تو برو خونه مادرت منو بچه ها اینجاییم ...رک باش ،زبون داشته باش ،قوی باش و حرفتو بزن ...عادتش نده به ترک خونه ...چون بعدها هم تا دعوایی کنین میگه برو ...بزار ماتحتش پاره بشه با نرفتنت ..حرفاشم دایورت کن به چپ و راست پسرت ..جدی میگم 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

خیلیییی ساده ای اگ بری 

بری تو دادگاه برات عدم تمکین میزنه مهریه اینا نمیده

بشین خونه

اگ ی روزی ب زور انداختت بیرون برو کلانتری مامور بیار ببینه ثبت کنن 

الانم صدا اینا ضبط کن

۱۱ 😭😭هم منو دوست داره میخواد پیشم باشههم عاشق خونمونچیکار کنم

مشکلی نداره اقدامات مهریه و نفقه تو داشته باش بعد پیش قسط مهریه و‌گواهی ها گرفتی دست میاد یکجا اجاره میکنی میاریش پیش خودت درضمن ۱۴ هم از سن حضانت در میاد 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خیلی رفتم بی فایده بوده دفعه آخر دادگاه رفتم مجبورم کردن برگردم

به قلبت گوش بده ،ببین قلبت چی میگه و اینکه حداقل شروع کن جلو بی احترامیاش وایسی بزار دخترتم بدونه مامانش قویه اجازه نمیده کسی بهش زور بگه

شوهر من مذهبی افراطی 

قمه میزنه فجیع

اصلا ده روز  محرم خونه نبود

الان دو روزه فقط خوابه

مهمونی میرم تنها میرم

هیچ شب هفته تو خونه نیست حتی ا شب 

من حتی ی اینیستا ندارم

همیشه باید مشکی بپوشم 

حق هیچ کاری ندارم

2790
2778