2777
2789
اره میشورم حتما مرسی عزیزم ممنونماره ازوناکه دراش چوبی و گلخونش داخل خونه حوض داره

به خیر و خوشی ❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمیزه ولی بافتش قدیمیه بالاشهرم هست من بخاطر اون فقط میخواژ برم

اگه امنیتش و اینا خوبه اشکال نداره

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ن خونه قبلیم تقریبا پایین شهر بود خیلی اذیت میشدم خیلیم داخل خونه شیک بود

دقیقا درسته

محیط و همسایه ها به شدت مههمن

من ۶ ماهه جابه جا شدم

تو یه محل ها ولی اومدم تو ساختمونی که همه خیلس سطح بالان ..... آدم اصلا سطح زندگیش ارتقا پیدا می کنه و سعی می کنه مثل محیط رشد کنه

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

دقیقا درستهمحیط و همسایه ها به شدت مههمنمن ۶ ماهه جابه جا شدمتو یه محل ها ولی اومدم تو ساختمونی که ه ...

دقیقا افرین اره همین شکلی من و شوهرم خیلی ب ظاهرمون میرسیم اونجا خیلی نگاها اذیتمون میکرد دیگه بچمم بهونه میگرفت بره داخل کوچه تو بچه ها نمیشد

هرچه دادم به اوحلالش باد