2789
عه منم قبل پریود سردرد دارم

اره طبیعیه خیلی خانما قبل پریود سردرد میشن 

ولی اگه طول بکشه شاید میگرن داری که اون موقع شدیدتر میشه 

اگه چت جی پی تی داری برو مشکلتو بهش بگو بگو چه مواقعی بیشتر هست و درداش چطوریه خیلی راهنماییت میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگفتن هیجی؟

یکیش نوار مغز و سی تی اسکن نوشت گف هیچیت نیس قرص اعصاب نوشت عوارضش خیلی شدید اذیتم کرد سردردمم خوب نکرد. چن بار رفتم پیش یکیگف میگرنه چندتا قرص داد کنارش ژلوفنم بود فقط اون ژلوفن تاثیر میذاشت . الانم دوباره رفتم ۴ماهه داروی افسردگی داده بهم . ولی کنارش باز ژلوفنم میخورم .ینی هیچی تاثیر نداره ها خسته شدم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

فهمیدین به منم بگین

🥺🥺

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ماال منم مثل توعه

مال من عصبیه اکثرا میدونم . 

چی بگم والا حس میکنم چیز خطرناکی هس

نه نترس ولی یه چکاب برو

حآلت تهوع میکشه منو

حالا من سال 88 جراحی اندوسکوپی سینوس کردم انقدر سینوزیتم شدید بود

یعنی قبل اون از بوی خیلی چیزا تهوع میگرفتم و حالم بد میشد 

مامانم میخواست بره مهمونی التماسش میکردم که برو تو ماشین از کوچه خارج شدین عطرت رو بزن تازه بزنی بری بیرون من حالم بد میشه انقدر به بو حساس بودم ولی بعد عمل خداروشکر خوب شدم

وای منم به بو خیلی حساسم اه

اگه حس میکنی مشکل سینوزیتت حاد هست برو پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی که تخصص اندوسکوپی داشته باشه که تشخیص بده جراحی میخوای یا نه 

گاهی هم با همون دستگاه تو کلینیک یه کارهای سرپایی میکنن که مشکلت کمتر بشه 

من یه عالم پولیپ و اینا داشتن و انحراف و سینوسام پر بود