2821
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 26 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقدر مشکل دارین و زندگی پرتنش؛ بعد دنبال بچه‌دار شدن از همچین شخصی هم هستی؟؟؟؟؟

امیدوارم روزی بچه‌ات ازت نپرسه چرا اینکارو کردی!

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

ببین فکر کن این واست شوهر بشو هست ؟جقدر گربه كوره 

ميكي اخلاق هم نداره بچه براش بياري واسه چي 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ببین فکر کن این واست شوهر بشو هست ؟جقدر گربه كوره ميكي اخلاق هم نداره بچه براش بياري واسه چي

سن خودم داره میره بالا بخاطر خودم دوست داشتم یکی بیارم ولی نمیشه

ن الان که قهرم خونه مادرم مشخص نیست چی بشه

منظورم همین الان که نیست

پروسه اقدام و درمان شما ماه‌ها و حتی سالها شده؛ پس اینکه بگیم قصد داری طبیعیه....

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

منظورم همین الان که نیستپروسه اقدام و درمان شما ماه‌ها و حتی سالها شده؛ پس اینکه بگیم قصد داری طبیعی ...

اره زمان بره 

خودمم خیلی ناراحتم الانم قهرم زنگ زده مادرم که دخترت نمیخوام بیا ببرش نازاست 

دعا کن برام خدا کمکم کنه

سلام عزیزم , واقعا ناراحت شدم . به نظرم به جای دکتر زنان پیش دکتر روانشناس برید چون واقعا دعوا و استرس در زمان بارداری خیلی وحشتناکه و تاثیرات غیر قابل جبران بر روی نوزاد میذاره. 

سلام عزیزم , واقعا ناراحت شدم . به نظرم به جای دکتر زنان پیش دکتر روانشناس برید چون واقعا دعوا و است ...

استرس خیلی دارم دست خودم نیست خیلی قصه میخورم 

روانشناس رفتم میگه خودتو کنترل کن فکرش نکن ولی نمیشه

2824
2823
2791
2779
2792