2777
2789
عنوان

بچها خفاش اومده خونمون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گنجشک ۱۲ شب؟

راس میگی خفاش و موش شبا بیرون میان،منم شمالم یه بار تو ایوون خونمون اومد من جیغ میزدم اونم دنبالم میومد چون دنبال صدا میرن چشاشون که نمیبینه خیلی خیلی وحشتناک بود شاید بیست سال گذشته ولی هنو ترسش تو جونمه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بیرون میرید در و پنجره ها رو باز میزارید؟

نهه .ولی بابام‌همش درو باز میذاره‌.حتما اون‌موقعه اومده

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
نهههه .واییی نهه..میرینم‌تو خودممم

نه اصلا نرین سمتش😥😥😥😥

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اي بابا مشكلي دارين باهاش؟ زنگ بزن اتش نشاني حداقل راهنماييت كنه

نه بابا . طبقه‌همکف مون  ،مادربزرگم‌زندگی میکنه‌.عموم تا ۱۲ شب اینجا بوود.ب محض رفتن عموم‌از اینجا، اون شروع کرد ب سروصدا.وگرنه همون لحظه عمومو صدا‌می زدم بیاد کمک

راس میگی خفاش و موش شبا بیرون میان،منم شمالم یه بار تو ایوون خونمون اومد من جیغ میزدم اونم دنبالم می ...

دقیقا..اون بار هم ک خفاش‌اومد  ،شب بود‌.ساعت ۱،۲ اینا .منم‌هنوز ترسش باهامه‌.سمتم میومد همینجور