2777
2789
عنوان

مادرشوهرم امروز نذری داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 56 پست
آخ آخ این بده

الان چند روز پیش با نامزدم بحثمون شد اختیارم از دست خودم در اومد شروع کردم فحش دادن بهش🤦🏻‍♀️😢😢 و واقعا بعدش خودم پشیمون میشم مث چیییی ها ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم همیشه اینجوریم

بسپارش به خدا❤️کار خوبه خدا درستش کنه❤️             وفادار تا آخرین قطره خون M💍❤️                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چند روز پیش با نامزدم بحثمون شد اختیارم از دست خودم در اومد شروع کردم فحش دادن بهش🤦🏻‍♀️😢😢 و ...

منم با آدمای نزدیک زندگیم ینی مامانم و همسرم مثل شما رفتار میکنم ولی بقیه نه

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

الان چند روز پیش با نامزدم بحثمون شد اختیارم از دست خودم در اومد شروع کردم فحش دادن بهش🤦🏻‍♀️😢😢 و ...

اووووووو ن من فحش نمیدم اصلا حرفاییم ک میزنم اصلا دروغ نیست ولی واقعیتو با طرز بدی میکوبونم تو صورتشون

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اووووووو ن من فحش نمیدم اصلا حرفاییم ک میزنم اصلا دروغ نیست ولی واقعیتو با طرز بدی میکوبونم تو صورتش ...

من دیگه از دست خودم خسته شدم واقعا اینو جدی میگم، خیلی از خودم بدم میاد ببین مثلا ی لحظه حس کنم نامزدم به دروغی بهم گفته شروع میکنم داد و بیداد و اینا بعدش دیگه کلا کار خراب میشه تا ی هفته ما تو بحثیم اصلا نمی‌دونم چیکار کنم الان ۱۰ ماهه نامزدیم تو این ده ماه کلی دعوت اینجوری داشتیم که مقصرش من لودم، حالا مثلا فکر اشتباه کردم یا سو تفاهم شده یا اصلا شورشو در اوردم نمی‌دونم دیگه چیکار کنم همین دیروز فحشایی که بهش دادم و اصلا یادم نمیره حالم خیلی بده خیلی 

بسپارش به خدا❤️کار خوبه خدا درستش کنه❤️             وفادار تا آخرین قطره خون M💍❤️                           

من دیگه از دست خودم خسته شدم واقعا اینو جدی میگم، خیلی از خودم بدم میاد ببین مثلا ی لحظه حس کنم نامز ...

سعی کن سکوت کنی و بگی بزار قشنگ فک کنم ک چی بگم‌تاثیرش بیشتر باشه تو ی وقت دیگه دروغشو ب روش بیاری و توضیح بخوای

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سعی کن سکوت کنی و بگی بزار قشنگ فک کنم ک چی بگم‌تاثیرش بیشتر باشه تو ی وقت دیگه دروغشو ب روش بیاری و ...

هربار بعد بحث همینو میگم اما باز سری بعد دیوونه میشم و حتی خودمم از چشمش انداختم 

هربار بعد بحث همینو میگم اما باز سری بعد دیوونه میشم و حتی خودمم از چشمش انداختم

پادکست گوش بده کتاب بخون

البته من این ارامشمو مدیون تتلوام صادقانه

اهنگاشو ک گوش میدم ی ارامشی بهم منتقل میکنه عجیب غریب حرفاش باعث میشه بیشتر رو حرف زدنم دقت کنم

پادکست گوش بده کتاب بخونالبته من این ارامشمو مدیون تتلوام صادقانهاهنگاشو ک گوش میدم ی ارامشی بهم منت ...

چقدر جالب، 

حالا نامزدم کلا ذاتی آرومه چیزی هم میشه بهم میگه لطفاً پیام نده زنگ نزن اعصابم خرابه با کلا غیب میشه وقتی خوب شد میاد یا بفهمه کار بدی کردم یا اشتباه کردم میاد آروم باهام صحبت می‌کنه بارها ازم خواسته اخلاقمو درست کنم اما متاسفانه... الان جوری شده از خودم حالم ب هم میخوره میگم کاش برگردم اون بار اولی که باهاش نامزد شدم و همه چیو از اول شروع کنم 

پادکست گوش بده کتاب بخونالبته من این ارامشمو مدیون تتلوام صادقانهاهنگاشو ک گوش میدم ی ارامشی بهم منت ...

مثلا کدوم اهنگاشو گوش میدی که آنقدر تاثیر داره چون تتلو اکثر آهنگاش فحشه🤦🏻‍♀️

منم با آدمای نزدیک زندگیم ینی مامانم و همسرم مثل شما رفتار میکنم ولی بقیه نه

دقیقا منم همینطور اما بقیه ن چی بگم خدا کمکمون کنه😢😂

مثلا کدوم اهنگاشو گوش میدی که آنقدر تاثیر داره چون تتلو اکثر آهنگاش فحشه🤦🏻‍♀️

😁😁😁همونا ارومم میکنه و حاضر جواب