2777
2789
عنوان

این پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 34 پست
دوستت چه تو زمان کمی از یه آدم خوشش اومده ساده لوحه دوستت متاسفانه پسره خوب بلده کارشو دوست شما بلوغ ...

از قیافش خوشش اومده یه سوال تپ قرار اوا اقا باید گل بگیره؟

از قیافش خوشش اومده یه سوال تپ قرار اوا اقا باید گل بگیره؟

نه دلیلی نداره گل بگیره گل برای کسی میگیرن که بخوان با هم باشن مثلا وقتی رابطه طولانی و محکم تره گل ارزش داره تو قرار اول پسر اگر چیزی میخواست بیاره باید شخصیت باشه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرها اینجور مواقع خیلی بازی می‌کنن. اگه علاقه‌ داشتن، دوباره پیام می‌دادن. این رفتارش نشون میده که شاید فقط برای یه شب سرگرمیش بوده یا حالا که بیشتر از این احساس مسئولیت نمی‌خواد. به دوستی که اینقدر گریه می‌کنه باید بگم که نباید خودش رو اذیت کنه. یه نفر که واقعا ارزشش رو داشته باشه، هیچ وقت اینطور رفتار نمی‌کنه. باید از این رابطه بی‌فایده رد بشه و به خودش بیشتر اهمیت بده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!