2821
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 23 پست
والا شوهر من اصرار اصرار که بریم مسافرت ،من نمی رم ،انقد اخلاقش گنده نمی تونم چند روز پشت سر هم تحمل ...

ولله حق داری عزیزم برادر شوهر من همین حوریه بیچاره جاریم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سایت واسه اونایی ک پروف ندارن پروف گذاشته

اهان چه قشنگن ولی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نبابا بدسلیقه ها

برای تورو باید اسمتم خودشون انتخاب میکردن😂😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ولله حق داری عزیزم برادر شوهر من همین حوریه بیچاره جاریم

شوهر من جای خوب هم می بره خرج هم می کنه ،ولی کوچکترین چیزی ببینه ، مثلاً دخترم خورد زمین قشقرق که شلوارت کثیف شد بشینی ماشین ،ماشین رو کثیف می کنی، یا خدا نکنه ماشین یه کوچولو خراب شه، یا پارسال یهو ترمز که گرفت فلاسک که زیر پای من بود باشدت خورد زمین داخلش شکست، هرچی از دهنش دراومد بهم گفت ،جالبه بعدش هم منت می ذاره که اوردمت مسافرت ،ازش بیزارم ..ما مسافرت خارج از کشور هم رفتیم از دماغم آورد روانی

شوهر من جای خوب هم می بره خرج هم می کنه ،ولی کوچکترین چیزی ببینه ، مثلاً دخترم خورد زمین قشقرق که شل ...

کاملا حق با توی عزیزم جاریم میگه به خاطر همین چیزا اصلا نمیگم بریم بیرون اگه بچه یه شیطونی بکنه شروع می‌کنه به چونه زدن با مشت می‌زنه رو فرمون دادو فریاد که تو این و بد تربیت کردی میگم آخه بچه چهارسالشه یا اگه دخترم پنج دقیقه دیر تر حاظرشه بهم فحش میده کاری می‌کنه قلبم درد بگیره خلاصه میگه از رفتن پشیمون میشم به خاطر همین اخلاق گندش از مسافرت رفتن بیزارم بعد شوهرای

بعضی ها اینقد با مهربونی آرامش تو مسافرت ها میبینم بچه  زن شون و نوازش میکنن صبر دارن 🥺🥺🥺همیشه دلم براش میسوزه خیلی وقتا میگه و گریه می‌کنه 😭

کاملا حق با توی عزیزم جاریم میگه به خاطر همین چیزا اصلا نمیگم بریم بیرون اگه بچه یه شیطونی بکنه شروع ...

خواهرای این هیچ وقت به من حق نمی دادن ولی آخرین بار که رفتیم جوری رفتار کرد که همه فهمیدن چیه

[QUOTE=387568947]خواهرای این هیچ وقت به من حق نمی دادن ولی آخرین بار که رفتیم جوری رفتار کرد که همه فهمیدن چیه[/QUOTEفدای سرت برادرشونه دیگه خجالتی دارن ببخشا زورشون میاد بکن مشکل اعصاب و روان دارن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز