2777
2789
عنوان

شمام توی فیلم دیدن اینجوری هستین🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 25 پست
وای نهههههنمیشه باید اخرش رو بعد۷۳۷۳۷۳ قسمت ببینی و حرص بخوری چرا اینقدر بد تمومش کردن ‌توی حموم دست ...

ن ببین هین دیدن هر قسمت س یال یاد اخرش می‌افتم حرص میخورم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من اینجوریه 😂😂یه دیقه ساکت نمیشه ما فیلممون و ببینیم

منم خواهرم همش میگه ساکت یا مثلاً جای حساس که کراشم میخواد بمیره دستشو فشار میدم

خلاصه حتی اگر یه فیلمو ببینیم اون توی اتاق خودش میبینه من اتاق خودم 

بعدا راجبش بحث میکنیم 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

ن ببین هین دیدن هر قسمت س یال یاد اخرش می‌افتم حرص میخورم

من یه فیلمی دیدم گفتن اخرش بد تموم میشه عاشقان ماه اگر اشتباه نکنم 

اون جایی که بهم رسیدن دیگه تمومش کردم😈😈

کارگردان فقط خودم🤣🤣

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

من یه فیلمی دیدم گفتن اخرش بد تموم میشه عاشقان ماه اگر اشتباه نکنم اون جایی که بهم رسیدن دیگه تمومش ...

وای وای غمم اون سریال ی چیز دیگه اس

وای وای غمم اون سریال ی چیز دیگه اس

ندیدمش تا اخر اون جایی که به اون پسر چشمش خط داشت رسید دیگه قطعش کردم

چون میدونم بعدش گریه میکنم😂

ندیدمش تا اخر اون جایی که به اون پسر چشمش خط داشت رسید دیگه قطعش کردمچون میدونم بعدش گریه میکنم😂

اسپویلت کنم تنها درد نکشم 

دختره مرد..... تو گذشته

تو اینده بیدارشد دید از پسره دور افتاده

اسپویلت کنم تنها درد نکشم دختره مرد..... تو گذشتهتو اینده بیدارشد دید از پسره دور افتاده

بهتر شد ندیدممممممم

میدونستم بده ولی نه تا این حددد

وای منم ظهر هر چند دقیقه هی استاپ میزدم یکم اینور اونور میرفتم دوباره پلی حس میکنم اون لحظه هیجانش واسه من زیادیه دلم میخواد یکی باهام ببینه که باهاش شِر کنم اینطوری نشم😂