2821
2789
عنوان

چالش عکس🫠🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم میشناسم پست گذاشتم نمیدونم چرا نیومد تازه عضو شدم ولی دو سال خواننده خاموش بودم گفتم دختر شاد و ...

قربونت برمممم مننننن

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

دیدی خوشگلم؟

ارهه خاستم جواب بدم نوشته بود تایپک قفله 

خوشکلی گلم انگاری مهربونی خیلی زودی باهمه گرم میگیری مغرور نیستی

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
عزیزم میشه دوباره بزاری؟ من ندیدم

عزیزم ان هستی؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

خیلی زیاد قشنگی:)))🤍چهرت یه وایب خاص و ذوقی داره..اصلا بهت نمیاد بالای ۲۰ باشی🥲😂❤️

چشات خوشگل میبینههه قلب منییییی شمااا🫠🤍🤍🤍

عزیزم اگ گذاشتی لطفا لایک کن

گذاشتم منتظر تاییدی اش هستم عزیزم حتما

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792