2777
2789
عنوان

کسایی که اکسل بلدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست
QUOTE=387419107]همین کارو میکنم ولی اینجوری مینویسه[/QUOTE]شاید فرمت سل ها رو باید تغییر بدی ،چیزی ه ...

عزیزم تو فایل اکسلم به سری کلمه ها هستن که زیادن می خواهم اونا رو انگلیسی کنم مثلاً یدونه کلمه رو انگلیسی کنم رو همه اعمال بشه میشه این کارو کرد؟

عزیزم تو فایل اکسلم به سری کلمه ها هستن که زیادن می خواهم اونا رو انگلیسی کنم مثلاً یدونه کلمه رو ان ...

منظورت فینگلیش شدنه یا دقیقا ترجمه بشه به انگلیسی؟؟

بعد کلمات چند حرفین؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترجمه به انگلیسی بعضیاش کوتاه بعضیاش بلندجوابای پرسشنامس

جوابات بهم بگو محدوده یا نه؟ 

مثلا هر کسی یه جواب داده یا نه در کل مثلا ۵ مدل جواب داری؟

اگه اینجوریه راحته

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

خب کاری نداره یه شیت خالی باز کن 

۶ تا گزینه داری دیگه؟

پس توی شش ردیف یک ستون فارسیشو بنویس ستون جلوش انگلیسی بعدش باید توی شیت اصلیت از فرمول ویلوکاپ استفاده کنی 

فرمول ویلوکاپ چیه

اون دیگه یکم پیچیده اس عزیزم  

باید کلیپاشو تو نت ببینی و یکم کار کنی تا یاد بگیری 

خودم ترجمه کنم به نظرت آسونتر در میاد یا فرمول ویلوکاپ رو یاد بگیرم؟

نه اگه جوابات محدوده با ویلوکاپ یکی که بلد باشه پنج دقیقه زمان میبره برات درستش کنه 

جوابات بهم بگو محدوده یا نه؟ مثلا هر کسی یه جواب داده یا نه در کل مثلا ۵ مدل جواب داری؟اگه اینجوریه ...

عزیزم یه راهنمایی میکنی؟ من از کجا میتونم اکسلو یاد بگیرم؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم یه راهنمایی میکنی؟ من از کجا میتونم اکسلو یاد بگیرم؟

باید بری سراغ آموزشگاه ها و موسساتی که یاد میدن 

ولی خب اگه شاغل باشی و اونجا مجبور شی با اکسل کار کنی در اینصورت بهتر یاد میگیری