2777
2789
عنوان

دختراا

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست
زدی دیگه چی میخوای خواهر ما ی آدامس نداریماز این نر جماعت تو توقع ۱۶ پرومکس داری

میدونم میگیره ولی نیمخوام با زور و این چیزا باشه میخوام جوری باشه که خودش خان شه بگیره واسم

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فعلا تو به من یاد چطور مخش بزنم گوشی جدید بگیره برام تا بعد

من خودمم میخوام مخشو بزنم گوشی جدید بگیره خواهر

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

فک کنم استارتر باید بما یاد بده🥲😂

😂😂😂بگو چی تا یادت بدم تو بگو چی میخوایی😉😂

میدونم میگیره ولی نیمخوام با زور و این چیزا باشه میخوام جوری باشه که خودش خان شه بگیره واسم

بگو مرد من ی آیفون ۱۶ نمیگیره واسم

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

می‌دونم بگو برا قدیمی چیکار کردی منم همینو انجام بدم 🤔🤗🤣

اها اون قبیله 

والا کار خاصی نکردم گوشی که قبل داشتم مشترکی با بابام بود و همیشه دستم نبود بعدش یکی دیگه هم اینکه فامیل پدریم خیلی به من حسودی میکردن تا متوجه شدن خبراییه و من میخوام نامزدی کنم چندتاشون گرفتن که مثلا جلو من کم نیارن نامزدمم بخاطر این دو دلیل واسم گرفت

🤣🤣🤣🤣 واییییییییییی

نخند خواهر راهکار بده😂

عشوه خواهر ، فقط عشوه و ناز 🤣

کو یه چند تا بگو ایده جدید پیدا کنم واسه این جدیده🤣🤣

از اقدس ایده بگیر 🤣 اقدس که بود و چه کرد

🤣🤣🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز