2777
2789
این آقا ب اندازه کافی گشته

ربطی به گشتن نداره . سنش کم . من خودم ۲۶ سالم بود با پسر ۲۶ ساله حتی دوست نمیشدم چون بچه است . اصلا نردها بعد ۳۰ سال جا میوفتن و عاقل میشن و دیگه به انتخابهاشون مطمین هستن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به گشتن نداره . سنش کم . من خودم ۲۶ سالم بود با پسر ۲۶ ساله حتی دوست نمیشدم چون بچه است . اصلا ...

بنظرم مهمه پسری ک همش خونس با اونی ک همجا رفته فرق داره 

۵ ساله همدیگرو می‌شناسن هنوز شک نکرده ب انتخابش

بنظرم مهمه پسری ک همش خونس با اونی ک همجا رفته فرق داره ۵ ساله همدیگرو می‌شناسن هنوز شک نکرده ب انتخ ...

عزیز شما نظر خواستی و من طبق چیزی که تربیت شدم ،دیدم ، تجربه کردم و شنیدم نظرم میگم . همچنان معتقدم پسری که ۲۶ سالشه و ۲ تاهم بچه داره خیلیییی واسش زوده و احتمال اینکه ۳۵ سالگی به بعد دلش بزنه زیاده

عزیز شما نظر خواستی و من طبق چیزی که تربیت شدم ،دیدم ، تجربه کردم و شنیدم نظرم میگم . همچنان معتقدم ...

خب اینم ب تجربه هات اضافه کن بابای من تو ۳۰ سالگی ۵ تا بچه داشت 🥰

خب اینم ب تجربه هات اضافه کن بابای من تو ۳۰ سالگی ۵ تا بچه داشت 🥰

پدر شما نسل قدیم . نسل قدیم معلوم که ۲۰ و ۱۹ ازدواج میکردن 

عزیزم شما اگر از این موضوع انقدر مطمینی چرا با یک نظر متفاوت انقدر آشفته شدی و دنبال تایید منی؟ 

پدر شما نسل قدیم . نسل قدیم معلوم که ۲۰ و ۱۹ ازدواج میکردن عزیزم شما اگر از این موضوع انقدر مطمینی چ ...

من ب هیچ وجه موافق یا مخالف نیستم ، جز شما بازم نظر مخالف بود 

مال شما ب این دلیل ک گفتین بچه هست جلب توجه کرد 

بنظر من این درسته ک عقل مرد دیر رس تر هست 

ولی ن دیگ اینقدر ک تو ۳۵ سالگی زندگی ک خودش ساخته از ۵ صبح تا ۹ شب جون کنده آجر آجر رفته بالا خرابش کنه این یک

دوم اینکه مجدد تاکید می‌کنم حرفتون درسته این موضوع حتی تو کودک همسن با جنس مختلف هم ب چشم میخوره اما همیشه نمیشه برای همه ی نظر رو داد 

با این حرف ک مرد از ۳۰ ب بعد عاقل میشه هم موافقم چون دایی همسرم ۳۳ با ی دختر دوسال کوچیکتر از من ازدواج کرد زندگیشون خوبه خداروشکر ینی خب چون آقا بالغ هست دیگ زیاد سر مسائل پیش پا افتاده بحثی نمیمونه 

من ب هیچ وجه موافق یا مخالف نیستم ، جز شما بازم نظر مخالف بود مال شما ب این دلیل ک گفتین بچه هست جلب ...

اتفاقا مردهایی که بقول شما آجر به اجر زندگی میسازن زودتر میرن سمت خیانت چون معتقدن سختی کشیدن لیاقتشون بیشتر یه زن 

همچنان بله مرد ۲۶ ساله با دو تا بچه واسش زوده .مسئولیت زندگی متاهلی خودش کلی سخته چه برسه پدر بودن 

اتفاقا مردهایی که بقول شما آجر به اجر زندگی میسازن زودتر میرن سمت خیانت چون معتقدن سختی کشیدن لیاقتش ...

البته ن مردی ک تا ۲۰ سالگی با صد نفر یا بیشتر بوده 

رابطه هم داشته 

مهمونی پارتیشو رفته حتی چهرش بالای ۳۰ میزنه 

اینی ک شما میگی برای ی شخص ندید پدید هست