پرتو_زندگی مدیر عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 74 عنوان کار تایپ | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 29 پست سلام کسی جای درست سراغ داره؟ برای کار تایپ 1404/04/17 | 16:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نور۷۸۶ عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2769 دنبال کار هستم الان دیگه اونقدر نرم افزار اومده که مطلب رو میخونن، خودش تایپ میکنه.
پرتو_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 74 چند تا سایت هست تو گوگل بزن تایپیست برات میاره زدم اخه دربارشون تو همین سایت تحقیق کردم زیاد جواب نگرفته بودن کسایی که رفته بودن توشون
nava2005 عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2827 اگ میشناسین بگین کدوما خوبه من ی بار خواستم۱۰۰تومن چن سال قبل گرفتدیگ جواب ندادن😑😑اگر قصدت جدیه برو دانشگاها اونجا باموزش یا نتسارات بگو شماره تو بزنن واسه دانشجوها اگ خاستن دانشجوی پزشکی🌿💕
پرتو_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 74 الان دیگه اونقدر نرم افزار اومده که مطلب رو میخونن، خودش تایپ میکنه. کلا هر کار کوفتی که با گوشی و لبتاپ بشه انجام داددنبالش میگردم
پرتو_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 74 من ی بار خواستم۱۰۰تومن چن سال قبل گرفتدیگ جواب ندادن😑😑اگر قصدت جدیه برو دانشگاها اونجا باموزش یا ن ... کار در منزل میخام انجام بدم اخهاونا هم ک باید حضور داشته باشیمنظورم حالت فریلنسریه
پرتو_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 74 وای فکر کردم میگیکاریوتایپ اهان دیدم اخه متوجه پیامت نشدم😂
نور۷۸۶ عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2769 کلا هر کار کوفتی که با گوشی و لبتاپ بشه انجام داددنبالش میگردم قدیم یه سایت پونیشا بود که عضو میشدیم و کار میداد بهمون. ببین بازم هست.ان شاءالله یه کار خوب پیدا کنی به حق امام حسین علیه السلام.
پرتو_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 74 آپارات و یوتیوب آموزشش هست اصلا نیاز به کلاس هم نیست مگه مدرک حسابداری نمیخوان برای کار؟شما خودت حسابداری کار کردی؟
پرتو_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 74 قدیم یه سایت پونیشا بود که عضو میشدیم و کار میداد بهمون. ببین بازم هست.ان شاءالله یه کار خوب پیدا کن ... پونیشا خوب بود؟ چقد می موند برات مثلا از هر پروژهمرسی
نور۷۸۶ عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2769 پونیشا خوب بود؟ چقد می موند برات مثلا از هر پروژهمرسی هم اطاقی خوابگاهم با پونیشا کار میکرد و یادمه میگفت خوبه.من مستقیما میرفتم تو حوزه ی علمیه و کار تایپ پایان نامه میگرفتم. تبلیغات زده بودم تو حوزه.
پرتو_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 74 هم اطاقی خوابگاهم با پونیشا کار میکرد و یادمه میگفت خوبه.من مستقیما میرفتم تو حوزه ی علمیه و کار تای ... نگاش کردم پونیشا رو الانتا بیای به درامد برسی طول میکشه😔ی کار هم نمیشه پیدا کرد...
نور۷۸۶ عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2769 نگاش کردم پونیشا رو الانتا بیای به درامد برسی طول میکشه😔ی کار هم نمیشه پیدا کرد... میشه تلاش کن و از خدا بخواه.ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری. خدا گفته سوف یعنی نتیجه ی تلاشش رو به زودی خواهد دید.خدا گفته ادعونی استجب لکم. صدام کنید تا پاسخ بدم.