2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو یه تاپیکی که زده بودم پرسیده بودم برم باشگاه یا نهیه همچین چیزی گفته بودیمنم بهت میگفتم هستی تپلک ...

خیلی کم یادمه ولی اگه هنوز پای حرفت هستی برو هر چی طلا هست گرم وزنشو بنویس ببینم چقدر میشه ببینم دل پاکم با حسن نیت چه نظری میده مثبت بود میام طلاها رو میگیرم و منتظر اومدنم باش روزی ؟!؟!؟!

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

۱۶۹ طبق نسبت لباس سورمه ای چیزی تو مایه ی ۱۶۹ و ۱۷۲ از این بابت مطمئنم

فکر کنم خیلی درست گفتی

خیاط هستی شما؟

گوگل قدشو هفتاد و دو زده

ولی منی که شصت و دو عم تو عکسا هم قد این میفتم

و اینکه به لژشم دقت کنی متوجه میشی چقد به قدش اضافه کرده

از مقدار لژش کم کنی فکر کنم همونی شه که من میگم

فکر کنم خیلی درست گفتیخیاط هستی شما؟گوگل قدشو هفتاد و دو زدهولی منی که شصت و دو عم تو عکسا هم قد این ...

نه همون ۱۷۲ هستش

بستگی به زاویه عکس هم داره

من خیاط نیستم ولی خوب از این چیزا سر در می آرم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

یعنی منو بخاطر خودم نمیخوای؟💔😞

فدات بشم تو عزیز ترینی و چرا با هر کسی دوست میشی که این مزخرفاتو بکنن تو ذهن قشنگت ؟ 

اگه خودتو نمیخواستم چرا باهات چت کردم چون تو فقط مهمی اگر نه خودم طلاها رو بر میداشتم و وقتمو الکی هدر نمیدادم !!!!!!

نفسم میدونم عکس ازت خواستن درست نیست و نمیخوام ولی لطف کن به خاطر قلب زخمی من که وابستت شده یه چیزی که اسم و فامیلت رو روش با دستگاه نوشته رو با طلاها بده به من که یادت باشم مثل کارت بانکی با رمزش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ولی تو ایران ریزه میزه حساب میشه نه؟

نه خیلی

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

عزیزم هنوز بحث لژ و زاویه هست ؟

من همون اول حساب لژ و زاویه و عمق نفرات و قوز نفر چپی رو کردم و گفتم ۱۷۰ و به نظرم منطقیه ۱۵ سانت همه اینا رو پوشش میده

و مراقب اینا باش فقط دنبال طلا و کارت بانکیت هستن