2777
2789
عنوان

لباس کهنه هاشو میداد به نیازمند

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 81 پست

لباس به نیازمند دادن نهایت یکی دوبار استفاده بعد مرتب و‌تمیز و قشنگ تا زده نه اینطوری این بیشتر آدم ناراحت میشه🤦

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من باور دارم لباس دادن و گرفتن از کسی خوب نیست کلا خوشم نمیاد از این کار

بله درسته اما یه عده نیازمند واقعی هستند

مثلا می‌گفت تو سرمای زمستون و برف کاپشن یا کفش نداشتن با دمپایی میومدن مدرسه،برای اینجور افراد مناسبه ،نه آدمایی که خودشان توان خرید دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالش چیه ؟!من اگه شورت نو و سوتین نو باشه میدم نیازمند خشتک پاره هم خب نیازمند خودش روفو میکنه

اخه سوتین مشکلی نیس ولی شورتی که شما پوشیدی رو نمیشه بدی یکی دیگه بپوشه که.ببخشید ولی هزارنوع بیماری هست

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

خواهرم یک گروه دارن ک کمک به نیازمند انجام میدن یک شب بارون می‌آمد یکی از خانمها ک مسول لباس بود ب خواهرم زنگ زد لباس آوردن منم پارکینگ ندارم اینا خیس میشه بیارم پارکینگ شما 

چشمتون روز بد نبینه خدا شاهده همه پاره و کثیف و داغون 

خواهرم زنگ زد ب اون خانم گفت من اصلا نمی‌زارم کسی بیاد از اینا لباس انتخاب کنه من خجالت میکشم جای اون بندهای خدا 

آمدن بردن برای تعمیرکارها

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

من باور دارم لباس دادن و گرفتن از کسی خوب نیست کلا خوشم نمیاد از این کار

بعضیا واقعا احتیاج دارن..خیلیا لباسای نو و تمیز دارن  ولی چون خودشون استفاده نمیکنن رو میدن به نیازمند..چه اشکالی داره..

منتها این خانم لباسای کهنه اورده بود 

بله بدهکاری از اول درست میخوندی تو‌کامنت اولم نوشته بودم استفاده شده بودناشتباه کردی بعدشم توهین کرد ...

😃😃😃😃😃ههه باشه میتونستی درست ریپلای کنی بگی استفاده شده بود چرا اینقدر عصبی و طلبکاری!وقتی توهین کردی با ادبیات خودت جوابتو دادم!

خودت با خودت مشکل داری !!!

حوصله تو ندارم ریپلای کنی بازش نمیکنم 

روز خوش!

😃😃😃😃😃ههه باشه میتونستی درست ریپلای کنی بگی استفاده شده بود چرا اینقدر عصبی و طلبکاری!وقتی توهین ...

از اول گفته بودم استفاده شده تو یا نخونده ریپلای کردی یا وقتی چند نفر دیگه گفتن دادن لباس زیر استفاده شده کار خوبی نیست حرفت رو عوض کردی

بهتر ،کاش از اول هم ریپلای نمی‌کردی که وقتمو نگیری

از آدمایی که وقتی کم میارن بازم به پروگری ادامه میدن خوشم نمیاد

عمرا لباس پاره بدم اول دوم لباس زیر که نو باشه سایزم نباشه بدم اشکالش چیه😊خیلیا توان خرید همونم ندا ...

منم نوار بهداشتی میذارم گاهی وقت ها هم تعداد پانزده بیستا میخرم برای نیازمندا

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

2790
2778
2791
2779
2792