2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 31 پست
بلهیه سرچ کنید...قوطی کوچیکن...قوطی سفید کوچیکیا پودره یا مثل قرصه

ممنونم امروز برم ببینم پیدا میکنم 

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله اینا توی طب سنتی بهشون میگن جوش بلغمی و دموییه راهکار آسون دارهصاف کننده خون بخرید از عطاری...تا ...

ممنون چقد تاپیکاتون خوبه واقعا 

من معدم سرده قبلا شاطره و کاسنی خوردم معدم اذیت شد هم درد میگرفت هم تهوع داشتم اینو چکار کنم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

ممنون چقد تاپیکاتون خوبه واقعا من معدم سرده قبلا شاطره و کاسنی خوردم معدم اذیت شد هم درد میگرفت هم ت ...

خدا رو شکر که به درد خورد

خب چون فهمیدم معدتون سرده بخاطر همین گفتم ارده و شیره هم بخورید

چون صاف‌کننده خون سرده...شما هم جوش سفید داشتید یعنی طبعتون سرده...واسه این گفتم ارده و شیره هم بخورید که معده هم گرم بشه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

خدا رو شکر که به درد خوردخب چون فهمیدم معدتون سرده بخاطر همین گفتم ارده و شیره هم بخوریدچون صاف‌کنند ...

یاخدا سرچ کردم اینکه زده قبل غذا پنج عدد قرص خخخخخخ

من مزاجم بلغمی هست خدا کنه بدردم بخوره 

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
یاخدا سرچ کردم اینکه زده قبل غذا پنج عدد قرص خخخخخخمن مزاجم بلغمی هست خدا کنه بدردم بخوره

پنجتاش کوچیکن...چندتا گیاهن پرس شدن😑

خب اگه بلغمی هستید

یه ارده شیره هم بخرید

روزانه هر موقع خواستید میل کنید...

یا خرما...یا عسل...یا نم قبل و بعد غذا یا..........

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

خدا رو شکر که به درد خوردخب چون فهمیدم معدتون سرده بخاطر همین گفتم ارده و شیره هم بخوریدچون صاف‌کنند ...

چه موقع باید اینا رو بخورم فرقی نداره هر موقع باشه ؟

ناشتا باشه نباشه 

پنجتاش کوچیکن...چندتا گیاهن پرس شدن😑خب اگه بلغمی هستیدیه ارده شیره هم بخریدروزانه هر موقع خواستید م ...

نمک

پنجتاش کوچیکن...چندتا گیاهن پرس شدن😑خب اگه بلغمی هستیدیه ارده شیره هم بخریدروزانه هر موقع خواستید م ...

متاسفانه تا خرما میخورم جوش میزنم تخمه افتابگردان و بادام زمینی یعنی کافیه بخورم 

چه موقع باید اینا رو بخورم فرقی نداره هر موقع باشه ؟ناشتا باشه نباشه

صاف‌کننده زده نیم ساعت قبل هر وعده

ارده‌شیره همیشه خوبه

ناشتا باشه بهتر...ولی همیشه مفیده

متاسفانه تا خرما میخورم جوش میزنم تخمه افتابگردان و بادام زمینی یعنی کافیه بخورم

🤦

خب اون صاف‌کننده‌ی عزیز برا چیه؟

شما صاف‌کننده‌خون بخورید...چون مزاجتون میگید بلغمیه(که فکر نکنم) یه خرمایی چیزی هم در روز میل کنید

نگران نباشید...اگر با این صاف‌کننده خرما بخورید جوش نمیزنید

صاف‌کننده زده نیم ساعت قبل هر وعدهارده‌شیره همیشه خوبهناشتا باشه بهتر...ولی همیشه مفیده

بعد ببخشید اگر خونم غلظت نداشته باشه چی 

بعد ببخشید اگر خونم غلظت نداشته باشه چی

خواهش میکنم

فکر نکنم کسی باشه که خونش غلیظ نباشه

این صاف‌کننده رو همه بخورن خوبه...حتی اگه غذاتون عالی هم باشه باز بخاطر هوای آلوده خون غلیظ میشه

بعدشم این چیز خاصی نداره...کاسنی و شاطره و دانه انار و آلو و عناب و... رو پودر کردن باهم قاطی کردن...و اسمشو گذاشتن صاف‌کننده خون

🤦خب اون صاف‌کننده‌ی عزیز برا چیه؟شما صاف‌کننده‌خون بخورید...چون مزاجتون میگید بلغمیه(که فکر نکنم) ی ...

والا هرچی علائم برای طبع بلغمی من دارم دیگه نمیدونم