2777
2789
عنوان

بیاید یه سوال دارم راجب پسر مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 17 پست
الان با توجه به زمونه کمتر پسری پیدا میشه که رابطه نداشته باشه حالا یا رابطه معمولی یا جنسی ، پس اگه ...

رابطه معمولی چیزی نیست 

ولی اگه جن سی و عاطفی جدی بوده ، این خیلی میتونه مشکل ساز بشه 

چون فراموش نمیکنه و احتمال خیانت کردنش بالاست

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

رابطه معمولی چیزی نیست ولی اگه جن سی و عاطفی جدی بوده ، این خیلی میتونه مشکل ساز بشه چون فراموش نمیک ...

نمی‌خوام بگم تعددش بیرربط با خیانت کرده اما اگه اهل خیانت باشه ،زیاد توفیق نمیکنه ، فقط ممکنه زمانش دیر ورود بشه ، اکثراً پسرا براشون اگه موقعیت جن سی پیش بیاد انجام میدن ، دلت خوش نباشه آفتاب و مهتاب ندیده گیرت بیاد مگر استثنا که گفتم بالا

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌خوام بگم تعددش بیرربط با خیانت کرده اما اگه اهل خیانت باشه ،زیاد توفیق نمیکنه ، فقط ممکنه زمانش ...

کلا این چیزا از نوجوانی شروع میشه 

کسی که تا ۲۵,۲۶ سالگی سراغ این چیزا نرفته دیگه احتمالش کمتره سراغش بره دیگه کمتر ریسک میکنه حالا چه دختر چه پسر ، بعد به خاطر ترس از بیماری  هم هست که بعضیا سراغش نرن 

متاسفانه مشکل از همجنسای خودمونم هست که انقدر خودشونو راحت در اختیار قرار میدن 

نتیجشم میشه خیانت ها و بیماری های مقاربتی و...

به نظرم باید ازمایشای بیماری های مقاربتی رو قبل ازدواج اجباری کنن 

نمیدونم چرا این کارو نمیکنن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

کلا این چیزا از نوجوانی شروع میشه کسی که تا ۲۵,۲۶ سالگی سراغ این چیزا نرفته دیگه احتمالش کمتره سراغش ...

اره واقعا کمتر کسی پیدا میشه که تا ۲۵ نرفته باشه بره، ولی نباید شیطونو دست کم گرفت ، چون قدرت شیطون زیاده و بلده چطور وارد جسم و ذهن آدم بشه ، 

همین همجنس های خودمون بعضی وقتا صدتا شیطون درس میدن و وادار به گناه میکنن 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792