2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سطحش مثل تیزهوشانه چرا توهین میکنی وقتی چیزی نمیدونی

عذر می خوام چه توهینی بهت شد الان؟

نه جدی چه توهینی بهت شد🤦🏻‍♀️😁اصلا معنای توهینو می فهمی؟

به عموان کسی که توی ۳ امین تیزهوشان تهران درس خونه و هیچی نمی دونه !!!!!!!!بهت می گم

اگر به کنکورت فکر می کنی بشین خونه

عذر می خوام چه توهینی بهت شد الان؟نه جدی چه توهینی بهت شد🤦🏻‍♀️😁اصلا معنای توهینو می فهمی؟به عموان ...

عزیزم سطح نمونه دولتی مث سطح ۳ و ۴ تیزهوشانه یه جوری گفتی انگار از دولتی عقب تره در ضمن اول وقتی مدرسه کامل باشه همه مشاورا میگن برین مدرسه کامل اگه کامل نبود بشینین خونه

عزیزم سطح نمونه دولتی مث سطح ۳ و ۴ تیزهوشانه یه جوری گفتی انگار از دولتی عقب تره در ضمن اول وقتی مدر ...

نمونه دولتی چی تیزهوشان چی بابا بی خیال🤷🏻‍♀️😐هیچ کدومش از هیچ کدومش بهتر نیس یکی از یکی بدتر

اصلا مدرسه ی کامل تقریبا وجود نداره😁🤦🏻‍♀️

حتی اگر معلمای خفن و مطرح رو هم بیارن بازم جواب نیس؛یا گند می زنن چون غالبا بد دهنن یا اصلا طرح درس درستو حسابی ندارن حتی کتاب درسی رو هم نمی تونن درستو حسابی تدریس کنن!معلمای تاملندو برای ما می آوردن خب که چی؟یارو حتی کتابم درس نداد!

اون حجم زمانی که توی این ۳ سال به اسم درس خوندن از بچه ها می کنن رو اگر جمع کنی یه المپیادو صد تا کنکور ازش در میاد؛ایناییم که می بینی به عنوان قبولی هر سال می زنن دم در مدارسشو ایما دقیقا همونایی بودن که یا مشاور بیرون داشتن یا معلم می گرفتن....افراد خیلی خیلی خیلی خیلی کمی هستن که با امسال نمونه و تیزهوشان نتیجه می گیرن