2777
2789
#Practice 1library = { '1984': 3, 'Python Crash Course': 7, 'Deep Work': 2}print('Books na ...

حالاچطور اینارووارد کنیم از کجااا😐

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گروه حنظله چیه😂؟

یه گروه هکری

اینتر نشنال رو کلا هک کردن.اطلاعات ۷۱ هزار نفر رو که از ترک دیوارم براشون فیلم و عکس میفرستادن رو می‌خوان افشا کنن👏

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

فرض کن گروه هکر بین المللی بعد ازشون بخوای شاد رو هک کنن😂😂

🤣🤣🤣 وای فککن اولین پیامشم گروه ریاضی کلاس سوم چهارم باشه😆

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
فرض کن گروه هکر بین المللی بعد ازشون بخوای شاد رو هک کنن😂😂

معلومه حرفم شوخی بود خواهر😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

باور کن توشاد یه غلطایی میکنن که توی تلگرام نمیکنن

حالا مال کیو میخای هککنی 

حالا مال کیو میخای هککنی

یکی که بهم پیشنهاد داده بود😂فهمیدم با چندنفره بلاکش کردم

بعد میگفت من تاحالا باکسی نبودم

دلم میخواد ببینم باکی چت میکنه بیس چهاری توشاده 

اینم بگم شمارشو بهم نداد خودم پیداش کردم

این کاربری دست دونفر 

اینایی که میگیو من اصلا بلد نیستم

یه چند سالی هم حدداقل باید ریاضت بکشی یادش بگیری

هک کردن دوتا دکمه رو زدن نیست بتونی هک کنی تموم شه

الگوریتم داره، ریاضی داره، رمز نگاری داره که منم بلد نیستم

هکرم خوبم استخدام کنی هزینش زیاده، چون کار خلاف قانون انجام میده

منم فقط برنامه نویسم هکر نیستم، فقط خواستم بدونی داستان چیه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یکی که بهم پیشنهاد داده بود😂فهمیدم با چندنفره بلاکش کردمبعد میگفت من تاحالا باکسی نبودمدلم میخواد ب ...

فککنکنم بش هک کردد ماهانمیتونیم مگ ی هکرر قوییی 

حالااگ در دسترست بود میتونستی شمارشو بزنی کد اومد وارد اکانتش شی 

یه گروه هکریاینتر نشنال رو کلا هک کردن.اطلاعات ۷۱ هزار نفر رو که از ترک دیوارم براشون فیلم و عکس میف ...

یعنی این 71 هزار نفر همشون تو ایران بودنن؟

خیلی بده اگر اینطور باشه

2790
2778
2791
2779
2792