2777
2789
عنوان

شوهر میخام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 93 پست
شوهر نکن تا سنت بالا بره یک خانوم دکتر میشناسم چهل و هفت ساله شده خوشحال بود درس خونده ،ازدواج نکرده ...

نه شوهر نمیکنم مگه مغز خر خوردم😶

هه چ خوب 

خداروشکر سایه شون همیشه بالاسرت باشه

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام

ازدواج یک امر مقدسه اگه بخوای اینجوری بهش نگاه کنی و به بازیش بگیری بهتره که بهش فکر نکنی

کسی که با این دید ازدواج کنه انگار داره خودشو برای جنگ آماده می کنه

ولی ازدواج باید عاقلانه و عاشقانه باشه بعدشم از خودگذشتگی و ایثار می خواد

اینجوری زندگی خیلی زیباتر میشه و یه همراه خوب پیدا می کنی که بار زندگیتو با هم برمیدارید

تازه هم می تونی در کنارش درس بخونی هم کار کنی هم بچه بیاری و هر کار دیگه ای که انتخابت باشه رو انجام بدی

متأسفانه نی نی سایتی ها نمی دونم چشونه که هم باازدواج مخالفن هم با بچه مخالفن هم با خانواده شوهر می جنگن هم با خانواده خودشون می جنگن پس زندگی اینجا چه معنایی داره؟

سلامازدواج یک امر مقدسه اگه بخوای اینجوری بهش نگاه کنی و به بازیش بگیری بهتره که بهش فکر نکنیکسی که ...

سلام

ی شوخی بود

زندگی ما ک زندگی نمی‌کنیم فقط نفس میکشیم

سلام خانومی. بنظرم این فشار های درس و کنکور رو اکثر کسانیکه درس خوندن، چشیدن و تجربه کردن. پس یچیز کاملا طبیعیه و میدونم که چقدر سخته🥲 اما خب حقیقتا اونطور که فکر میکنی نیست. لزوما هرکس که درس خونده راضی و موفق نیست.(نمونه‌ش این همه لیسانسه بیکار یا پشیمون یا..که تو جامعه زیادن) 

اما ازدواج... واقعا ازدواج سواد و مهارت میخواد! الکی نیست(هرکسی ازدواج کرده حتما خوشحال و خوشبخت نیست، نمونه‌ش همین سایت، مثال زیاده) 

اگه واقعا میخوای ازدواج موفق و خوبی داشته باشی، باید روی خودت خیلی کار کنی، خیلی مهارت ها رو یاد بگیری، نگاهت به زندگی رو با کمک مطالعه و اساتید خوب و... درست و منطقی و البته منعطف کنی

بعد تازه بشینی خودتو خوب بشناسی.. 

بعد ببینی چه شخص و شخصیتی برات مناسبه و انتخاب کنی... 

خلاصه که هم درس و شاغل شدن مسیر سختیه و هم ازدواج سخته! 

البته که هر دوشون شیرینی های خودشون رو دارن

اما خودت با توجه به نیازهات باید انتخاب کنی کدوم راه رو میخوای بری

همه چیز کاملا بستگی به خودت و خانواده‌ و شرایط زندگیت داره

پیشنهادم اینه فعلا درس‌تو بخونی و همزمان سعی کنی به پختگی های لازم برای ازدواج برسی. هیچکدومو فدای اون یکی نکن! موفق باشی دختر🤍:) 

سلام خانومی. بنظرم این فشار های درس و کنکور رو اکثر کسانیکه درس خوندن، چشیدن و تجربه کردن. پس یچیز ک ...

وای مرسییییی زحمت کشیدی وقتتو گذاشتی 🫂💙

چشم ب حرفاتون فکر میکنم

دیگه وقتشه دختر که رسید به بیست باید به حالش گریست😆به مامانت بگو بیست سالم شده خودش متوجه میشه

🤣

ن بابا من غلط بکنم شوهر بکنم