2777
2789
عنوان

هوای تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا میگم سرما آلودگی ماشین بود.الان صنعتی و خاک هس قاطی.همه تحصیل کرده ایم،این حرفا چیه هسته ای و ...

امیدوارم که اینطور باشه

هر چند آلودگی زمستونم به خاطر ماشین نبود و الانم صنعتی و خاک نیست

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
شاید الودگی هوا تاثیر گذاشته باشه وگرنه گرما هوا و کم ابی که هرسال هست فقط مختص امسال نیست

امسال گرمدره عزیزم کم آبی بیشتره الودگی وگردوخاک بیشتره هسته ای فکر نکنم نمیدونم ان شاءالله چیزی نیست بنده خدا بارداره من چی بگم دلهره بندازه به جونش

خداکنه چون من باردارم خیلی میترسم،ولی چه دلیلی میتونه داشته باشه الودگی این موقع سال و ریزش شدید برگ ...

خیالت تخت عزیزم..یه قطره هسته ای کمتر برا عمل تیروید انجام دادن برا خواهرم تا دوماه نذاشتن ببینمش حتی بچه اش رو

حالا هوا هسته ای بشه ک می‌میریم همه درجا

دیروز یکی تاپیک زد که گوشیم نیم سوز شده نکنه بخاطره ریز پرنده ها بوده..جدی میگفتاا

همچی رو ب همچی ربط میدن

یا یکی گفته بود که ماشین مون کف اش روغن می‌ریزه.از صدای بمب ها بوده😅😅😅جدی تاپیک زده بود بعد اینقد بازدید خورد و کامنت ولی خودش غیب شده بود ..بخدا بیاید خوزستان ن از گرماش تحمل میکنین ن از خاک ک چند هفته است می‌ره و میاد

احساس می‌کنی تو خونه نشستی خاک داخل کل دهنت هی غذاها همه طعم خاک میدن..حیاط و ماشین ها زیر خاک معلوم نیستن.تا میای میشوری همه جا رو و حیاط و..دوباره خاک میاد و حس زندگی میگیره و از دست گرما و خاک زندونی میشی توی خونه.لطفا الکی جو ندید باردار زیاده بی پایه و اساس پست نذاریذ

اره میدونم خودمم فقط سوال کردم بخدا فقط میخواستم بدونم نظر بقیه چیه همه ریختن سرم🥹

ن عزیزم بخدا اگه اون سوراخ میشد چند استان خدا نکرده نابود میکرد.چ برسه ب شهر تهران..نگران نباش بفکر نی نی قشنگت باش..خدا برات نگهش داره