2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درست کردم😭

169 بازدید | 15 پست

رفیقم دوس پسرش بهش خیانت کرد و الان داشتم تو پیاما یکم دلداریش میدادم و... دیگه آخرش گفتم قربون دلت برم و این حرفا .. اونم گفت خدانکنه دورت بگردم و من فقط استیکر دادم 

ی عالم تایپ کرد و فک کنم نفرستاد... 

از ی طرف میخام بهش بگم فردا بیاد خونمون.. ولییی خب یسری مشکلات هم هست راجب خودم.. بخاطر همین نمیخام خودمم اذیت بشم ... 

ولیی واقعن ناراحتم ازین بابت.. بنظرتون کاریک ا دستم براومد و کردم؟!:////

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

همین که ته تو گذاشتی یعنی مرام داری

خیلی ها همین کارم نمیکن

ولی اگه خیلی صمیمی هستین بهتره

صحبت حضوری هم داشته باشید

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینقدر مهم میدونن یکسری خانما ک تعداشون هم دارن وحشتتاک زیاد میشن هول ارتباط با جنس مخالف از راهنمایی شروع کردن با اون دسته خانما هستم یکم از هیجان هوس احساس دور شو تا متوجه میشی محیط ها سالم نیست اعتمادها ضعیف وسمی ها زیاد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

همین که ته تو گذاشتی یعنی مرام داریخیلی ها همین کارم نمیکنولی اگه خیلی صمیمی هستین بهترهصحبت حضوری ه ...

اخه نتونسم خیلی صحبت کنم باهاش .. 

اره صمیمی هستیم .. ولی خبب من قرار بود باهاش دیگه رفیق نباشم.. چون یسری چیزا باعث میشه حالم یکم بد بشه 

بخاطر اینکه حالش بد بود از خودم گذشتم..

ارهه من از خدامه ولی خببب

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

چرا اینقدر مهم میدونن یکسری خانما ک تعداشون هم دارن وحشتتاک زیاد میشن هول ارتباط با جنس مخالف از راه ...

هووفف خب اونم اعتماد کرد دیگ:///

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین اگه قرار بود شما رفیق هم نباشید

خیلی زود تر از اینا رفاقتتون نابود میشد

من اینو فهمیدم اگه شما با رفیق جینگت 

هزار بار دعوای بد کردین ولی هنوز با همید 

وصله جونه همید 

تا اونجا که میتونی آرومش کن که تو هم محدودیت هایی داری 

لابد نمیتونی دیگه خودتو تو فشار نزار

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ببین اگه قرار بود شما رفیق هم نباشیدخیلی زود تر از اینا رفاقتتون نابود میشدمن اینو فهمیدم اگه شما با ...

دقیقا همینطورههه❤️‍🩹

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

هووفف خب اونم اعتماد کرد دیگ:///

فرقی نداره آسیب داره کلا ورود نکنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین اگه قرار بود شما رفیق هم نباشیدخیلی زود تر از اینا رفاقتتون نابود میشدمن اینو فهمیدم اگه شما با ...

آدم از یجایی میبینه فقط داره انرژی شو واس بقیه میزاره 

اونجوری اصن نمیتونم انرژی واس خودم بزارم:/

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

آدم از یجایی میبینه فقط داره انرژی شو واس بقیه میزاره اونجوری اصن نمیتونم انرژی واس خودم بزارم:/

دیگه هر چقدر مایه داری بزار وسط 

اما رفیقم یادت نره

تو امروز بهش خوبی کنی اونم فردا 

به دادت میرسه 

دیگه هر چقدر مایه داری بزار وسط اما رفیقم یادت نرهتو امروز بهش خوبی کنی اونم فردا به دادت میرسه

اخه من میخاسم باهاش قطع ارتباط کنمم😂😭

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اخه من میخاسم باهاش قطع ارتباط کنمم😂😭

لابد قسمت نیست 

حتما هنوز تاریخ انقضای دوستیتون 

تموم نشده

لابد قسمت نیست حتما هنوز تاریخ انقضای دوستیتون تموم نشده

😂❤️‍🩹 

به خدا دیگهه بسهه 

همشون آدم سمی ان 

من واس بدبختی هاشونم 

بقیه واس خوشی😂😭 و همش کافه و.. 

بیخ

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

😂❤️‍🩹 به خدا دیگهه بسهه همشون آدم سمی ان من واس بدبختی هاشونم بقیه واس خوشی😂😭 و همش کافه و.. بیخ

آخ آخ گفتی منم همه اینطور آدما رو خط زدم

البته بگما اگه این دوستت از این آدماست 

که به مشکلات تو گوش نمیکنه و هر وقت خودش 

زخمی میشه باهات حرف میزنه رابطه رو قطع نه ولی کم رنگ کن

چون واقعا روحت آسیب میبنه