2789
عنوان

چرا بیدارید💤😬

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 62 پست
صدای دسته عزاداری نمیزاره بخوابم

ساعت ۲ و نیم دسته؟ 

کدوم شهرین

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

به سلامتی عمل بشید و برگردید خونتون کنار عزیزانتون

خیلی ممنون

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لاهیجان هرشب تا ۳ یا ۴ شب سروصدا میاد جالبه رد نمیشن یکساعته وایستادن نمیدونم چرا حرکت نمیکنن

وای چه عجیب 

شهر ما خیلی که طول بکشه ساعت ۱۲ شب میشه 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

باردارم معده ام اذیته. از یه طرف ضعف دارم از یه طرف نمیتونم چیزی بخورم

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

من از استرس ی خدانشناس ک محبت کردم بهش و داغم کرد..محبت ارزون نکنید من اینقدر چوب خوردم..باز میگن گناهه اگه بتونم و دست کسی رو نگیرم..الان نتیجه اش ب بدترین شکل میبینم برا تک تک اون آدمها ک مثلاً عزیزترین کسان هستن

بابام چند روز پیش زنگ زد فرمانداری اعتراض کرد اما فایده نداشت هرشب همینه

آخه امام حسین راضیه به اینجور عزاداری؟!

کارشون درست نیست واقعا 

نمیدونم ولی انگار چاقو میکنن تو کمرم در میارن از بس مثل خر هی چیزهای سنگین که مرد نمیتونه بلند میکنم

خب نکن عزیزم دیسکت زده بیرون دختر خوب شوهرت نمیاد به درک خودت برو دکتر حتما باید مردت باشه پول بگیر برو دکتر 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

باردارم معده ام اذیته. از یه طرف ضعف دارم از یه طرف نمیتونم چیزی بخورم

ترش کردی یک کم عرق نعنا بخور 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

ترش کردی یک کم عرق نعنا بخور

برم ببینم پیدا می کنم ممنونم عزیزم

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃